2777
2789
عنوان

30 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست
آره ولی نمیتونم باهاش مقابله کنمفک کنم تنها دستاوردم ارشد گرفتن بوده همین! که همونم هیچ فایده ای برا ...

دلت میخوادچه کارایی انجام بدی که تاحالاندادی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

نزدیک ۴۰ هستم مجردم نه شاغلم نه خونه نه ماشین نه پیشرفت خانوادم نزاشتن. خدایا شکرت که بقیه مثل من نی ...

یعنی حتی ازدواج هم خانواده نذاشتن؟ یا خودت دوست نداشتی؟

چقدر سخت واقعا. چرا از الان شروع نمیکنی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجورم با همین حس فقط ۲۵ سالمه

۵ سال خیلیهههه آخه انگار ۳۰ سالگی اینجوریه که به خودت نگاه میکنی به صورت جدی و میگی چرا هیچیت درست نیست ولی واقعا قبلش من این حس رو نداشتم. از الان شروع کن

من سی سالم که شد تا سی و یک سالگی افسردگیش رو کشیدم که چرا سی سالم شده🤣مهم اینه زود خودتو جمع و جور ...

😂😂😂

مشکل از کاره! همش میگم چرا تو این سن تازه باید برم دنبال کار بگردم. حتی خیلی شغل ها شرط سنی زیر ۳۰ دارن واقعا عذاب آوره

😂😂😂مشکل از کاره! همش میگم چرا تو این سن تازه باید برم دنبال کار بگردم. حتی خیلی شغل ها شرط سنی زی ...

آره همه جشنواره ها و مزایایی که واسه جوونا هست هم تا زیر ۳۰ ساله...ولی ناامید نباش...

دهه ۳۰ دقیقا یه جوونیه با این فرق که عقل و تجربه ات از قبل خیلی بیشتره💪

دلت میخوادچه کارایی انجام بدی که تاحالاندادی

فقط دلم میخواد کاری که دوس دارمو پیدا کنم و توش موفق بشم و البته به شدت هم دلم میخواد برم تهران که اونم باید یه سابقه کار درست حسابی داشته باشم که بتونم از پس هزینه ها بربیام که خب فعلا همه چی معلق و رو هواس...

آره همه جشنواره ها و مزایایی که واسه جوونا هست هم تا زیر ۳۰ ساله...ولی ناامید نباش...دهه ۳۰ دقیقا یه ...

دقیقا همش میگم کاش عقل و تجربه الانمو ۱۰ سال پیش داشتم 

واقعا اینایی که تو دهه ۲۰ شون کلی کار میکنن خیلی عاقلن خوش به حالشون

دقیقا همش میگم کاش عقل و تجربه الانمو ۱۰ سال پیش داشتم واقعا اینایی که تو دهه ۲۰ شون کلی کار میکنن خ ...

منم همین طور..ولی فکر کن الان اگه ۶۰ساله بودی حاضر بودی همه چی رو بدی که برگردی به ۳۰سالگیت و زندگیت رو بسازی (من افسردگیم آخرش با این فکر از بین رفت😅)

منم همین طور..ولی فکر کن الان اگه ۶۰ساله بودی حاضر بودی همه چی رو بدی که برگردی به ۳۰سالگیت و زندگیت ...

۶۰ هم نه من حتی به ۳۵ فکر میکنم و خوش حال میشم که ۳۰ ام 😂😂 ولی بازم باعث نمیشه خودمو مقایسه نکنم🤦‍♀️