2777
2789
عنوان

30 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست

من هیچ وقت سعی نکردم خودمو با بقیه مقایسه کنم چون شرایط جامعه جوری نیست که بشه گفت وای اون اینه من فلان سخته یکم ولی به هر چی داری قانع باش 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کیو میبینم تو این سن حداقل ۳ ۴ سال سابقه کاری مفید و قوی داره و یا کسب و کار خودشو داره یا تو یه ...

خدا نکنه مریضی خاصی ک انشالله نباشه  اضافه وزنم میتونی اراده کنی بیاری پایین شغلم انشالله خدا برات بسازه بهترینا رو بخواد توام تلاشتو کن ولی حق داری من متاهلم بچه دارم باز میگم کاش شعل داشتم .

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

من هیچ وقت سعی نکردم خودمو با بقیه مقایسه کنم چون شرایط جامعه جوری نیست که بشه گفت وای اون اینه من ف ...

من با خودم میگم من بی عرضه بودم وگرنه یه سری هستن تو این شرایط ماشالا همه جوره خوبن 

خدا نکنه مریضی خاصی ک انشالله نباشه اضافه وزنم میتونی اراده کنی بیاری پایین شغلم انشالله خدا برات ب ...

فیبروم دارم خونریزیام خیلی زیاده هی هر ماه کم خونی میگیرم و خیلی سخت میتونم لاغر شم وگرنه ارادشو دارم. دارم درمانش میکنم ولی نمیدونم کی نتیجه میده خسته شدم 

ممنون عزیزم انشالله 

آره واقعا اینکه آدم خودش کار کنه خیلی فرق میکنه اصلا اعتماد به نفس میده 

من سی سالم که شد تا سی و یک سالگی افسردگیش رو کشیدم که چرا سی سالم شده🤣

مهم اینه زود خودتو جمع و جور کنی و واسه ادامه برنامه بریزی

و البته به اطرافیان نگاه نکن خیلیا از  دوووور خوشبختن

نزدیک ۴۰ هستم مجردم نه شاغلم نه خونه نه ماشین نه پیشرفت خانوادم نزاشتن. خدایا شکرت که بقیه مثل من نی ...

من همین شرایط دارم ۲۵ سالم خانواده ام نمیزارن به نظرت جلوشون وابستم؟! خیلی برام مهمه دوست ندارم ناراحتشون کنم ولی خب میترسم پشیمون بشم

بحران سی سالگیهتاحالاچه دستاوردهایی داشتی؟

آره ولی نمیتونم باهاش مقابله کنم

فک کنم تنها دستاوردم ارشد گرفتن بوده همین! که همونم هیچ فایده ای برای کار پیدا کردن نداشت