2777
2789

سال ۹۶ بچه اولشون دنیا اومد ما رفتیم و چشم روشنی پول دادیم بعد سال بعد برا بچه ما اومدن همون پول رو ب اضافه ده هزاااااار تومن روش بهمون برگردوندن برادر شوهرم واقعا چطور روش شد ده هزارتومن واسه داداش کوچیکش ک تازه پدر شده بده خیلی بهمون بر خورد ولی بروشون نیوردیم حالا برا دومی دعوت کردن دوس ندارم نه برم و نه کادو بدم ولی شوهرم میگ زشته نریم میگن چرا نیومدین😏😏

چشم عسلیتونم 🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده هزار تومن بذار رو همون پولی ک واستون اوردن و بهش برگردون نمیشه ک نری

ما سال ۹۶ کادو دادیم اونا ۹۷ اومدن پس دادن ب علاوه ده هزارتومن دیگه ما الان رو کدوم پول ده تومن بزاریم

چشم عسلیتونم 🥰🥰

شما هم هر سال ده تومن بزار روی همون پول و ببر ک‌ میشه  هفتاد تومن اضافه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همونقدر ک بردی آوردن دگ مشکلش چیه؟بعد یک سال همون پول اوکی بوده بنظرم

عزیزم عموی بچم ده هزار تومن فقط کادو داد رو پولمون بعدم پولش مهم نیس پول ارزشی نداره ولی اون ده هزار تومنی ک داد بهمون حسابی برخورد حتی شوهرم گف نمیدونم داداشم چطوری روش شده اینکارو کنه

چشم عسلیتونم 🥰🥰