2777
2789
عنوان

بیاین بگین جشن بچه جاریم برم یا نع😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 44 پست
اون موقع تورم زیاد نبودا شایدم دستشون تنگ بود یه گل شیرینی اینا بد نیستاین دنیا ارزش بدی کردن نداره

ن بابا از عمد اینکارو کرد وگرنه یه چش روشنی دیگ دست تنگی نداره

چشم عسلیتونم 🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستشون درد نکنه پس دادن🤣🤣ماکه خواهر هرکار کردیم دریغ از یه تف کف دست خونه نویی بردم اومد با نیم کیلو شیرینی زبون من براش سرویس چینی ۱۲ نفره بردم تف 🤣🤣باز بچه اولش که خرجش گردن من بود ....مادرم فوت شد نیومدن تسلیت بگن منم بچه دوم به دنیا اومد نرفتم شوهرمم گفت بسه هرچی خوبی دیدن یکم تنوع بدیم بدی کنیم ...مثل چی پشیمونن ۳ ساله هنوز نرفتم تا دم در خونش ....تولد گرفت و هزار جشن دیگه نرفتم دعوت میکرد میگفتم شرمنده نمیتونم ...

الانم مادرش حالش خیلی بده گفتن شاید فوت کنه صد سال سیاه نمیرم 

خب سال ۹۶ ده تومنم زیاد بوده رو اون زمان بعدم شاید نداشته یکمی خودتو بزار جای اونا

دو ماه بعد برا بچه پسر عموش صد تومن اضاف داد فقط برا ما اینکارو کرد بعدم نداشت این ده تومنم نمیداد مرتیکه بی ارزش

چشم عسلیتونم 🥰🥰
خب اونا همونقدری کادو دادن که شما دادیناگر کادوی اونا بد بوده پس مال شمام بد بوده اگر اونی که شما دا ...

ما رسم داریم علاوه بر کادویی ک قبلا بهمون میدن یه مبلغ اضاف تر پس میدیم

چشم عسلیتونم 🥰🥰
بنظر من زیادی داری حساسیت به خرج میدیهمون ۲۰۰ تومن رو هم میاورد نباید ناراحت میشدی پسر عمویی ک میگی ...

اگه عینا همون پولو داده بود اینقد بهم برنمیخورد ک این ده هزاری رو داده 

چشم عسلیتونم 🥰🥰
دستشون درد نکنه پس دادن🤣🤣ماکه خواهر هرکار کردیم دریغ از یه تف کف دست خونه نویی بردم اومد با نیم کی ...

خوب کاری کردین منم برا همین دوس ندارم برم اگه کلا کادو نداده بود ناراحت نمیشدیم بحث پول نیس حس میکنم با اون ده هزاری بهمون بی احترامی شده

چشم عسلیتونم 🥰🥰
خوب کاری کردین منم برا همین دوس ندارم برم اگه کلا کادو نداده بود ناراحت نمیشدیم بحث پول نیس حس میکنم ...

نمیدونم چی درسته چی غلط بازم هرجور خودتون همسرتون میخوایین به نظرم برید ولی زیاد از لحاظ مالی سنگ تموم نزارید 

نمیدونم چی درسته چی غلط بازم هرجور خودتون همسرتون میخوایین به نظرم برید ولی زیاد از لحاظ مالی سنگ تم ...

اینجا فقط شما تنها نیستی تصمیم میگیری عزیزم به تصمیم همسرتونم احترام بزارید ببینین چی میگه من واقعا منتظرم ببینم همسرم چی میگه اون موقع بگم باشه ....ولی اگر تونستم قانعش کنم که رفتنمون اشتباهه نمیریم قانع نشدلج نمیکنم