2777
2789
عنوان

خرید با همسرم تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 75 پست
وضع مالیش اگر خیلی خوبه درخواست کن. ولی اگر مطمئنی که الان دستش خالیه بهتره خودت رو کوچیک نکنی در ک ...

من الان واقعا نمیدونم واسه اخر هفته شرایطش چجوریه. چون کارش ازاده پول تو حسابش میاد و میره 

حس خوبی به اینکه هیچی نگم ندارم اخه میخوام بدونه من رو حرفش حساب کردم وقتی خودش گفت این اخر هفته 

میگم بهتر نیست اقلا اشاره ای بکنم سوال بپرسم ازش؟ 

خریدای سابقت چجور بوده؟؟؟خوب خرید عقد کرده برات؟اگر خوب خرید کردهبا وجود قسط ۱۴ براش یقینن زیاده ک ب ...

ما برای عقدمون خرید خاصی نداشتیم اون خربد عروسیه که انجام میدیم. ولی کلا نامزدم این مدلیه که باید ازش درخواست کنی. وگرنه خودش اهمیتی نمیده ازش درخواست که بکنم بهونه نمیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برای عقدمون خرید خاصی نداشتیم اون خربد عروسیه که انجام میدیم. ولی کلا نامزدم این مدلیه که باید از ...

عادتش باید بدی

با سیاست برو جلو

چون خرید خاصی نداشتید

قسط هم داره

یهویی ۱۴ ازش بخوای هنگ کرده

کم کم شروع کن

از چیزای کوچیکتر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عادتش باید بدیبا سیاست برو جلوچون خرید خاصی نداشتیدقسط هم دارهیهویی ۱۴ ازش بخوای هنگ کردهکم کم شروع ...

از چیزای کوچیک قبلا شروع کردم. مثلا یه سفر رفتیم مانتو گرفتم، یا چیزی کوچیک لازم دارم بهش میگم یا ابزار نقاشیمو یه بار باهم رفتیم گرفتیم. قبول دارم این مبلغ زیاده نسبت به خریدای قبلیمون ولی خب جزو نیاز های نسبتا ضروریمه. مثلا یه هفته عقب بندازم بگم؟ این اخر هفته به روی خودم کلا نیارم؟ 

به عنوان یه مرد دارم بهتون میگم از روز اول بدعادت بارش نیارید. جوری نباشه که هیچی نخواید و همش اینطوری فکر کنید که دستش خالیه و نمیتونه.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

از چیزای کوچیک قبلا شروع کردم. مثلا یه سفر رفتیم مانتو گرفتم، یا چیزی کوچیک لازم دارم بهش میگم یا اب ...

ببین یه سوال

شوهرت کمکت نکنه

خودت میتونی بخری؟؟

پدرت پولش رو میده؟

به عنوان یه مرد دارم بهتون میگم از روز اول بدعادت بارش نیارید. جوری نباشه که هیچی نخواید و همش اینطو ...

خب الان که شرایطم رو خوندید، این اپلین باریه که میگه دستش خالیه و به فلان روز موکول کرده. الان که فلان روز رسیده و من نمیدونم سرایط مالیش الان به چه صورته باید چکار کنم؟ چیزی بگم؟ یا بذارم یه هفته بعد درخواست کنم؟ 

کارمند نیست نامزدم. قصد فشار اوردن ندارم ولی حش میکنم این که هیچی نگم عادت کنه. دلم میخواد بدونه من ...

بگو عزیزم فعلا که دستت خالی شده قرار آهر هفته را بذاریم برا عر وقت پول دستت اومد

بمیری به نام و نمانی به ننگ❤️

اگه میشه به تاپیک آخر من سر بزنید و صفحه ۲عکس گذاشتم و نظرتونو‌بگگیذ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کارمند نیست نامزدم. قصد فشار اوردن ندارم ولی حش میکنم این که هیچی نگم عادت کنه. دلم میخواد بدونه من ...

حتما حتما بهش بگو 

اگر مرد رو عادت دادی به نخواستن و نخریدن و توقع نداشتن حتی اگر مولتی میلیاردر باشه بازم برای تو خرجی نمیکنه 

آخر هفته بگو خودت گفتی یادآوری کنم 

آره، چطور مگه؟

خب میخواستم ببینم میتونی بخری یا ن

همین هفته قرار بذار برید بیرون

گفته بود یاد اوری کن دیگ درسته؟

خب

برو باهاش بیرون

بگو راستی برای کفش بریم ببینمش که چجوریه

برو 

بپسند چیزی ک میخوای رو

پول داشت میده

گفت ندارم

بگو موردی نداره به پدرم میگم

الکی یه زنگی بزن ک مثلا بابات میریزه

کارتو بکش بیا بیرون

هدف اینه ببینه 

تو عادت داری به این خرج کردنا

آره به روش بیار وگرنه یک سری مردا کلا خلصتشون همینه .شوهر منم بعد ۱۸ سال زندگی هنوز باید بهش بگم تا ی کاری برام انجام بده

خب فعلا ک گفته پول ندارهولی خودش گفت یاد اوری کنشمام یاد اوری میکنیای کاش شفاف تر میگفتی مسئله رومثل ...

دروغ توی ازدواج کار خوبی نیست. اصل و بنای ازدواج اعتماد پ صداقته لطفا با پیشنهاد  این روش سبب بی اعتمادی یک  نفر نشید