2777
2789
عنوان

خرید با همسرم تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 75 پست
دروغ توی ازدواج کار خوبی نیست. اصل و بنای ازدواج اعتماد پ صداقته لطفا با پیشنهاد این روش سبب بی اعت ...

فک نمیکنم به ایشون گفته باشم ک دروغ بگن

یه آقا بیشتر باید حواسش جمع باشه و وظیفه اش توی یه زندگی چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان که شرایطم رو خوندید، این اپلین باریه که میگه دستش خالیه و به فلان روز موکول کرده. الان که فل ...

کاری به این ندارم فردا میخواید بگید یا هفته دیگه، درکل طوری نباشه ببینید ۳۰ ساله با طرف دارید زندگی میکنید و لباس های تنتون عوض نشده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

اگه وضع مالیش خوبه و خودت هم میدونی که ی کفش دیگه چیه

اگه همیشه کارش بهونه کردنه شاید خسیسه

و اینکه اگه میخواد بخره واست خودش یادشه اگه یادش نبود الان بگیره خب بهونه کرده

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

عزیزدلم بنظرم بذار خودش پیشنهاد بده . اینطوری نشون میدی که عاقل هستی و بفکرشی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین عزیزم یه مدت چیزی نگو ممکنه دستش پول نباشه و شرمنده شه و خجالت بکشه شرایط رو هم میدونی دیگه چقد ...

اخه دلیل اینکه الان پول کم اورده اینه یه ماشین جدید گرفته که من با این خریدش موافق نبودم. داره تجهیزات ماشین رو کامل میکنه. یعنی خرجای ضروری و حیاتی نداشته هرچند از نظر خودش خرج مهمی بوده طبق برنامه ریزی که برای کار هاش داشته

کارمند نیست نامزدم. قصد فشار اوردن ندارم ولی حش میکنم این که هیچی نگم عادت کنه. دلم میخواد بدونه من ...

آره عزیزم بزار به خواسته هات احترام بزاره ازش بخواه حتما ولی اگه نتونست جنگ و دعوا راه ننداز

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

خب من الان دو تا راه دارم. یا کلا فعلا به روم نیارم. یا اینکه آخر هفته پیام بدم : عزیزم میدونم این ه ...

بهش بگو عزیزم اوضامون جور شد ؟ گفته بودی این هفته قرار بود فلان کارو بکنیم گفتم شاید یادت رفته

میشناسمش بعیده خودش پیشنهاد بده😂 حالا یا به روی خودش نمیاره عمدا یا واقعا یادش میره

پس بذار یکی دو روز بعد اون تاریخی ک گفته اگه ب رو خودش نیاورد دوباره بگو

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس