2777
2789
عنوان

خرید با همسرم تو دوران عقد

1401 بازدید | 75 پست

ما دو ماهه عقد کردیم، بهم پول نداده تا الان فقط خریدی داشتم برام انجام میده. دو هفته پیش گفتم فلان چیز رو لازم دارم که یه مقدار مبلغش بالاست تو پیام گفتم بهش گفت عزیزم فعلا یکم شرایط مالی خوب نیست تا ۱۳ ام سه تا قسط دارم بذاریم آخر هفته دیگه. 

یعنی این اخر هفته. 

بعد دیروز که همو دیدبم تو حرفاش میشنیدم که چقدر این مدت دستش خالی شده بود. 

الان نمیدونم اخر هفته که شد یاداوری بکنم؟ چیزی بگم؟ یا نگم هیچی؟ اخه خودش گفت اخر این هفته بریم. 

خیلی بعیده اگر نگم خودش به روش بیاره. حتی ممکنه یادش رفته باشه. اگر قراره بگم چی بگم و چجوری بگم؟ 

اینو در نظر بگیرید این اپلین بار های رابطمونه واسه همین دارم انقدر به چند و چونش فکر میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نگو اگرکارمنده الان وسط برجه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب فعلا ک گفته پول نداره

ولی خودش گفت یاد اوری کن

شمام یاد اوری میکنی

ای کاش شفاف تر میگفتی مسئله رو

مثلا لباسی چیزیه

خب اخر هفته قرار بذار بیرون برید برو اون سمت بگو لباسه رو میخوام ببینم

ببین چی میگه

و فیلم بازی کن مردای اطرافت به حسابت پول میزنن

مثلا دایی بزرگتر

یا پدرت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر واقعا دستش خالیه بهش فشار نیاربزار آخر ماه حداقل که حقوق بریزن براش

کارمند نیست نامزدم. قصد فشار اوردن ندارم ولی حش میکنم این که هیچی نگم عادت کنه. دلم میخواد بدونه من رو حرفش حساب کردم 

ببین اگر خودش گفته شرایطش سخته و اون چیز خیلی برات واجب نیست بذار یکم بگذره

خب من الان دو تا راه دارم. یا کلا فعلا به روم نیارم. 

یا اینکه آخر هفته پیام بدم : عزیزم میدونم این هفته از لحاظ مالی یکم سخت گذشت برات ولی گفته بودی این آخر هفته میتونیم بریم برای خرید
عصری اوکیی بریم؟

خب فعلا ک گفته پول ندارهولی خودش گفت یاد اوری کنشمام یاد اوری میکنیای کاش شفاف تر میگفتی مسئله رومثل ...

خریدم کفشه برای پیاده روی و محل کارم، منتها گرونه کفشش در حد ۱۴ اینا 

خریدم کفشه برای پیاده روی و محل کارم، منتها گرونه کفشش در حد ۱۴ اینا

خریدای سابقت چجور بوده؟؟؟

خوب خرید عقد کرده برات؟

اگر خوب خرید کرده

با وجود قسط ۱۴ براش یقینن زیاده ک بخواد یهو نقدی بده

بنظرم ازش چیزای کوچیکتر فعلا درخواست کن

ک یاد بگیره خرج کنه برات و فراموش نکنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥