2777
2789
عنوان

حسادت‌داره مریضم میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
عزیز دلم لطفاً لطفا لطفا برای دیگران زندگی نکن اینک بقیه چی میگن اینکه آینده قراره چی بشهیعنی حاظری ...

مامان خودم بخوانر مریضی اعصاب تو سن ۴۲سالگی فوت کرد😔

خودمم همیشه میگم اگه بخوای این زندگی رو نحمل کنی نصف سن مامانتم زنده نمیمونی اینجوری😔😔

ولی بخدا انقدر میترسمممم،همین الان بدنم داره میلرزه این پیامو دارم تایپ میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم ک درست ترین تصمیم رو بگیریراستی خانوادت حمایتت میکنن؟

اره

بابام میگه تو همین عقد تصمیممتو بگیر که اگه بخوای بری سر زندگی دیگه نمیزارم برگردی به مجردی!

بابام فهمیده اخلاقاشو باهاشم کلی حرف زده ،اصلا حرف بابای منو که کلااااا قبول نداره میگه بابا و داداش بی غیرتن به زن زیادی بها میده سیبزمنی ان و از این چرتو‌پرتاااااا

الان تو این شیش ماه دارم درس میخونم اموزش ابتدایی،مدرسه میرم کاراموزی ولی نمیدونه،بابام حمایتم‌میکنه میگه برو پیشرفت کن!

،مهریمو گذاشتم! اصلا به خودش نیومد که هیچی وقیح تر هم شده میگه تو حروم خوری داری‌میکنی از حقوقم کم شه برا مهریت

مامان خودم بخوانر مریضی اعصاب تو سن ۴۲سالگی فوت کرد😔خودمم همیشه میگم اگه بخوای این زندگی رو نحمل کن ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم 

دور از جون شما امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره 

شرایط سختیه می‌دونم درکت میکنم

ولی لطفا درست ترین تصمیم رو بگیر

تازه تو خیلی جوونی دختر خوب اصلا از آینده نترس

ارهبابام میگه تو همین عقد تصمیممتو بگیر که اگه بخوای بری سر زندگی دیگه نمیزارم برگردی به مجردی!بابام ...

خداروشکر که پدرت پشتته خدا سایه پدرتو کم نکنه از سرت

پدرت همه جوره داره حمایتت می‌کنه

این آدم روانی

مانع پیشرفتت شده همه جوره محدودت کرده(رسما زندانیت کرده) فقط یه کنیز میخاد

دست بزن داره 

نسبت به نیاز هات بی توجهه و....

حالا دیگ بشین درست فکراتو بکن

ببین نکات مثبتش بیشتره یا منفی

ببین ارزش داره که ادامه بدی

فک کردم وارد زندگی مشترک شدید

با این شرایط ، فعلا اصلا وارد زندگی مشترک نشو 

به قول دوستون بزار هرچقد می خواد زمان ببره ، اشکالی نداره ، اما بهترین و درست ترین تصمیم رو بگیر ، زندگی و عمر و سلامتی و آینده ات خیلی مهمتره

خداروشکر اهل کار و درس و تلاش هم هستی ، حمایت خانواده رو داری ، از آینده نترس 

بازم میگم خودت تنها برو پیش یه مشاور خوب مشورت کن ،

خدا هم ان شاءالله کمکت بکنه.ما نی نی سایتی ها هم برات دعا می کنیم