2777
2789
عنوان

حسادت‌داره مریضم میکنه😔

229 بازدید | 21 پست

سلام خانومای زیبا 

۲۴سالمه،دوسال با یه پسرعقدم،وبشدت ادم کنترلگریه،دست بزن داره! 

نمیزاره پامو از درخونه تنها بزارم بیرون، منو مجبور به چادر پوشیدن کرد زیر چادر هم مانتوهای بلند و رنگ‌تیره،یکبار سر این موضوع زد منو و گوشم بخیه خورد، همه جاباید حرف حرف خودش باشه و اگر کوچیکترین چیزی باب میلش نباشه قهر های طولانی میکنههههه یکجوری بهم بی محلی میده انگار اضلا وجود ندارم!

مهرو محبتم نداره خداروشکر،زبون نرم هم نداره،حسرت یه قربون صدقه به دلم موند،فقط وقتایی که صد درصد به حرفشم میاد میچسبه بهم و به رابطه جنسی ختم میشه!

من واقعا فرسوده شدم،۶ماه قهر کردم و گفتم میخوام جدا شم و مهریمو گذاتشم اجرا،خانوادش حتی یه زنگ به من نزدن!

واقعا زندگی دوستامو میبینم که دارن به خوشی زندگی‌میکنن،با نامزداشون حالشون خوبه،من اینطوریم افسرده و مریض شدم،توروخدا چیزی بگید حالم خوب شه😔

دوتا دوست صمیمی داشتم اونارو ازم گرفت

حتی نمیزاره با خواهر خودش یا زنداداشم برم بیرون

میگه فقط با خودم

اینستا نباید داتشه باشم

عاشق معلمی بودم،نزاشت درسمو ادامه بدم و دانشگاهمو ادامه بدم!

همه اینا و تحمل میکردم ولی میگم چرا باید انقدر منو اذیت کنه؟!اخه مگه یه استین یذره بالا رفتن چیه که تو سه روز باهام قهر میکنی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسود نیستی با ی بیمار روانی شکاک ازدواج کردی خودتو بدبخت کردی

نمیدونم کدوم بدتره،اینکه تو ۲۴سالگی بهم بگن طلاق گرفته یا اینکه بسازم شاید یروز درست بشه😔خیلی تابوعه برام واقعا میترسم

خودتو نجات بده عزیزم این آدم بیماره و تورم روانی میکنه

اره عزیزم،واقعا تو این دوسال فرسوده شدم

ولی خیلی از اینکه اسم مطلقه بودن تو این سن بهم بخوره میترسم و انگار برام تابو شده.و اینکه میترسم دیگه نتونم ازدواج کنم😔بگن یکبار عقد کرده دیگه بدرد نمیخوره

سالی که نکوست از بهارش پیداسجدا شو تا پیر و‌ مریضت نکردهیه ذره دلخوشی برات نزاشتهاز این ادم هیچ آبی ...

واقعا هیچ دلخوشی نداشتم

تنها دلخوشیم این بود که باهم با وجود همه بداخلاقیاش یه بیرون بریم دور بزنیم،اونم انقدر میرقتیم بیرون بهم گیر میداد و تو مضیغه بودم زهر مارم بود همیشه همه‌چی😔

به نظرم رو بعضی موارد خیلی زوم نکن

الان منم اینستا ندارم ، شوهرم میگه فضاش برا خانمها مناسب نیس ، خودمم اصلا ازش خوشم نمیاد وقتشم ندارم که تو اینستا بچرخم ، همه میگن چرا نداری ، میگم دوس ندارم ، اینکه چادر بپوشین و زیرشم‌ مانتوی بلند ، ما هم همین مدلی می پوشیم ، و واقعا نه افسردگی گرفتیم و نه بیماریم ، 

ولی بحث اخلاقی همسرتون مسئله ی جدایی هست 

به نظر به خاطر این مسئله با یک مشاور خوب مشورت بگیرید ان شاءالله که درست میشه 

گاهی اوقات اوایل زندگی آدم قلق طرف مقابل رو نداره ، اما بعد که با اخلاقیات هم اشنا میشین  کلی از مسائل حل میشه

به نظرم رو بعضی موارد خیلی زوم نکنالان منم اینستا ندارم ، شوهرم میگه فضاش برا خانمها مناسب نیس ، خود ...

درسته عزیزم

اخه میدونی ،من اینطوری نبودم از اول یعنی یکسال دوست بودیم و من کاملا مدل خودم بودم

مانتویی بودم دانشگامو‌میرفتم دوستانو داشتم

،بعد از عقد یهو این محدودیت هاش شروع شد

با وجود همه چیزا چادرو اینا رو من بخدا قبول کردم،،ولی میگم چرا مثلا وقتی دامادشون یه کلمه بامن حرف میزنت میگه تو‌حوابشو نده ساکت بشه، یا اینکه چرا من نباید هیججاااا برم حتی تا سرکوچه،چرا هیچ حریم خصوصی ندارم هم شباید گوشیم چک بشه اخه مگه من چیکار میکنم!؟

به نظرم رو بعضی موارد خیلی زوم نکنالان منم اینستا ندارم ، شوهرم میگه فضاش برا خانمها مناسب نیس ، خود ...

و مشکل اصلی من اینه که اصلا قبول نداره که کنترلگری هاش منو اذیت میکنه و بیاد بریم پیش مشاور

میگه من مدلم همینه!مشکلی ندارم تو باید بسازی!

اینکه قبول نمیکنه داره اذیتم میکنه منو مریض کرده

اره عزیزم،واقعا تو این دوسال فرسوده شدمولی خیلی از اینکه اسم مطلقه بودن تو این سن بهم بخوره میترسم و ...

عزیز دلم 

لطفاً لطفا لطفا برای دیگران زندگی نکن 

اینک بقیه چی میگن 

اینکه آینده قراره چی بشه

یعنی حاظری عمرتو جوونیتو همه چیزتو فدا کنی ک بقیه چی میگن؟ که آینده ای که اصلا مشخص نیست چ اتفاقی قراره بیوفته

گول ذهنتو نخور این حرفهای سمیو رها کن

به خودت فکر کن به اینک حیف عمرت نباشه که پای آدم اشتباه بزاری که فردا ناراحتی اعصاب بگیری ؟

2790
2778
2791
2779
2792