2777
2789

من شوهرم خیلی اذیت می‌کنه هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم راضیش کنم می‌دونم مشکل از من نیست دوتا بچه دارم دختر نمی‌خوام بدون پدر مادر بزرگ بشن خودمم نه پدر دارم نه مادر.به بهانه های الکی فحش میده جلو بچه ها من قهر کردم بلند شد منو زد جدیدا خیلی میزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک برسرش اسکول پلشت

من حواسم نبود سر غذا برنج اشتباه ریختم تو قابلمه میگ خری گیجی با عصبانیت منم گفتم مگه چی شده بعد دخترم گفت ته دیگ بده منم ی کوچولو دادم میگ فضولی دهن عنتو ببند منم گفتم مگه چیکار کردم اینجوری می‌کنی بلند شد پیش دستی شکوند منو زد جلو بچه‌ها 

برای شوهر ظالم من که هیچ اتفاقی نمیفته،اما چون گفتی بی کسی از ته دلم خدا رو قسم به پهلوی شکسته حضرت زهرا می دم که هر دو دستش ان شاءالله بشکنه و موقع شکستن هم بهش الهام بشه که به خاطر کتکایی بوده که به تو زده،تا آدم بشه

برای شوهر ظالم من که هیچ اتفاقی نمیفته،اما چون گفتی بی کسی از ته دلم خدا رو قسم به پهلوی شکسته حضرت ...

حوالش به حضرت ابوالفضل بهم میگه سبک..تیر بیرون تازه بعدش همش غر زد جواب منو میدی پرو شدبی

جلو بچه خا باهاش دهن به دهن نشو بخاطر بچه ها کوتاه بیا

من حواسم نبود سر غذا برنج اشتباه ریختم تو قابلمه میگ خری گیجی با عصبانیت منم گفتم مگه چی شده بعد دخترم گفت ته دیگ بده منم ی کوچولو دادم میگ فضولی دهن عنتو ببند منم گفتم مگه چیکار کردم اینجوری می‌کنی بلند شد پیش دستی شکوند منو زد جلو بچه‌ها

شوهرم تا همین سه سال پیش خیلی خوب اما از اون زمان به بعد خیلی عوض شده بد‌دهن شده حرفایی بهم میزنه که از صدتا فحشوکتک بدتره همه فامیل میدونن من خیلی قناعت گرم و زندگی جمع کن ولی اون قبول نداره در حالیکه تا چند سال پیش ازم تعریف می‌کرد