2777
2789

والا من عروسم. حرفی نمیتونم بزنم.

ولی خب اگر پسرها به پدر و مادر خدمت کردن و مادرشوهرت اینطوری کرد ، با اینکار تخم کینه بین بچه هاش کاشت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مال خودشه دوست داره بريزه توي جوب..

شما از راجب ارث پدر مادر خودت برو بهشون بگه بهت بيشتر بدن.

يكي تا وقتي زنده است مينونه براي همه اموال تصميم بگيره

و هيچي حتي ارث نذاره..

بچه اي ك براي ارث نقشه ميكشه چه پسر چه عروس

و دختر داماد 

معلولا چيزي ك تاريخ ثابت كرده اينكه ارثي بهش نميرسع

و تازه مال خودش ميشع ارث براي ديگران

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پسر دارهکه همه کار براپدر مادرشون کردندختره فقط میتیغهالانم میخان خونه رو ببخشن بهش

یعنی تقسیم بر۳؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واسه ما برعکس

بابام پسر دوسته همه چیو داد ب داداشم و منو حذف کردن 

انصاف نیس ولی خب دلش خواسته داده نمیشه چیزی بگی

منم قطع رابطه کردم با پدرم چون منو کرده بود کلفت نوکر پسرش و عروسش و جلو زن داداشم بهم توهین میکرد فقط سپردمشون ب خدا 

بابا چرا نمیخواید بفهمید که از هرررر زاویه ای که نگاه بکنی کسی که زنده ست به خودش و خودش و فقطططط خودش مربوطه که میخواد اموالش رو چکار کنه 

شاید اصلا بخواد همه رو بفروشه بره دور دنیا بگرده ،بخواد آتیش بزنه ، بخواد ببخشه 

اخه آدم با چه رویی بره بگه وااااا این اموال ماااال منه !!!! 

دیروزم یکی دیگه همچین تاپیکی زده بود فوحش و کشیده بود به جونشون و نفرین و ناله که چرا به من نمیدن پولشون حالا که نمیدن بااااید زودتر بمیرن !!!!!

برای من مهم نیس چون چشمم فقط به خداستشوهرم ناراحته میگه مگه من مرده امبه بچه ی مرده ارث نمیرسه

خب کل خونه رو که نداده. یک سوم داده دختر.

بقیش بین بچه ها تقسیم میشه دیگه.

ولی شوهرت حق داره. در کل کار درستی نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برای من مهم نیس چون چشمم فقط به خداستشوهرم ناراحته میگه مگه من مرده امبه بچه ی مرده ارث نمیرسه

به شوهرت بگو مگه اونا مردن که تو منتظر ارثی، اتفاقا از پدر و مادر مرده هم ارث میرسه!!!!!