پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 عنوان کنکوری ها انسانی یه لحظه بیاین 53 بازدید | 12 پست از منابع فرهنگیان هوش و استعداد چه منبعی میخونین؟ فیلم از کی میبینین؟مهارت معلمی چی؟ 1404/08/12 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_sss_a عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1710 برای هوش هیچ منبعی نخوندم، خوب زدمشما هم نخونیدالانم یه ساله دانشگامهرکی خوند هم الکی خوند توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 برای هوش هیچ منبعی نخوندم، خوب زدمشما هم نخونیدالانم یه ساله دانشگامهرکی خوند هم الکی خوند من اولین بار میخوام کنکور بدم هدفم فرهنگیانه اما میدونی بحث شما جداس شاید من نتونم مث شما هوش رو خوب بزنم
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4474 هوش که منبع خاصی نداره برا مهارت باید بخونی که حالا یا میتونی دوره بخری یا خودت بخونیش
a_sss_a عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1710 من اولین بار میخوام کنکور بدم هدفم فرهنگیانه اما میدونی بحث شما جداس شاید من نتونم مث شما هوش رو خوب ... اصلا خیلی چرت و آسون بودمنم اولین بارم بودهرکی هرچی خونده بود نیومده بودکلا آزمون هوش عجیب بودیه بخشاییش از کتب درسی اومده بود توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 هوش که منبع خاصی نداره برا مهارت باید بخونی که حالا یا میتونی دوره بخری یا خودت بخونیش خب یعنی چی هوش منبع نداره پس باید چیکار کنم چجوری تمرین تکرار کنم من هیچی راجبش نمیدونم اولین باره میخوام کنکور بدم
پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 اصلا خیلی چرت و آسون بودمنم اولین بارم بودهرکی هرچی خونده بود نیومده بودکلا آزمون هوش عجیب بودیه بخش ... از کدوم کتاب سوال میاد برا هوش
پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 برای هوش هیچ منبعی نخوندم، خوب زدمشما هم نخونیدالانم یه ساله دانشگامهرکی خوند هم الکی خوند آبجی جسارت نباشه میتونم بپرسم درصد هر درسی رو چقد زدی کدوم بیشتر تاثیر داشت برات
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4474 خب یعنی چی هوش منبع نداره پس باید چیکار کنم چجوری تمرین تکرار کنم من هیچی راجبش نمیدونم اولین باره م ... ببین خب منبعی نداره واقعا باید تست های سالای قبل رو بزنی تو مستر انسانی عضو نیستی ؟
پاندای_فسقلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 131 ببین خب منبعی نداره واقعا باید تست های سالای قبل رو بزنی تو مستر انسانی عضو نیستی ؟ نه چی هست
a_sss_a عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1710 از کدوم کتاب سوال میاد برا هوش میگم یه متن از کتاب منطق فکر کنم اومده بودبعد یه سوال مسخره داده بود دربارشاصلا خیلی دور از انتظار بودمرزهای هوش رو جابهجا کرد اصلا توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1710 آبجی جسارت نباشه میتونم بپرسم درصد هر درسی رو چقد زدی کدوم بیشتر تاثیر داشت برات من برادرم😅🤦🏻یادم نیستولی بیشترین رو فکرکنم عربی زدم...۸۴درصد فکرکنمبعدش روانشناسی...اونم همین حوالی بودفنون ادبی خیلی تاثیر زیادی داشت...فکر کنم ۲۰ درصد زدم توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4474 نه چی هست یه کانال مشاوره اس برا رشته انسانی عه دوره های فرهنگیان هم دارن هم قیمتش خوبه هم کیفتیشفک کنم تو دوره هاش هوش هم کار کنه باهاتون