2777
2789

برای هوش هیچ منبعی نخوندم، خوب زدم

شما هم نخونید

الانم یه ساله دانشگام

هرکی خوند هم الکی خوند

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

برای هوش هیچ منبعی نخوندم، خوب زدمشما هم نخونیدالانم یه ساله دانشگامهرکی خوند هم الکی خوند

من اولین بار میخوام کنکور بدم هدفم فرهنگیانه اما میدونی بحث شما جداس شاید من نتونم مث شما هوش رو خوب بزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اولین بار میخوام کنکور بدم هدفم فرهنگیانه اما میدونی بحث شما جداس شاید من نتونم مث شما هوش رو خوب ...

اصلا خیلی چرت و آسون بود

منم اولین بارم بود

هرکی هرچی خونده بود نیومده بود

کلا آزمون هوش عجیب بود

یه بخشاییش از کتب درسی اومده بود

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

هوش که منبع خاصی نداره برا مهارت باید بخونی که حالا یا میتونی دوره بخری یا خودت بخونیش

خب یعنی چی هوش منبع نداره پس باید چیکار کنم چجوری تمرین تکرار کنم من هیچی راجبش نمیدونم اولین باره میخوام کنکور بدم

خب یعنی چی هوش منبع نداره پس باید چیکار کنم چجوری تمرین تکرار کنم من هیچی راجبش نمیدونم اولین باره م ...

ببین خب منبعی نداره واقعا باید تست های سالای قبل رو بزنی 

تو مستر انسانی عضو نیستی ؟

از کدوم کتاب سوال میاد برا هوش

میگم یه متن از کتاب منطق فکر کنم اومده بود

بعد یه سوال مسخره داده بود دربارش

اصلا خیلی دور از انتظار بود

مرزهای هوش رو جابه‌جا کرد اصلا

آبجی جسارت نباشه میتونم بپرسم درصد هر درسی رو چقد زدی کدوم بیشتر تاثیر داشت برات

من برادرم😅🤦🏻

یادم نیست

ولی بیشترین رو فکر‌کنم عربی زدم...۸۴درصد فکر‌کنم

بعدش روانشناسی...اونم همین حوالی بود

فنون ادبی خیلی تاثیر زیادی داشت...فکر کنم ۲۰ درصد زدم