2777
2789
عنوان

مذهبیا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 18 پست
بزار خانوادش بهش تذکر بدن به نظرم خودتو درگیر نکن

دختر خاله م میگه برای من که عادی این چیزا به نظرم اوکی هست اون اصلا مذهبی نیست و از مذهبیا هم بدش میاد 

این حسینم جلو مامان باباش که باز نمیکنه اینارو 

حالا دیگه بهش نمیگم نتیجه عکس میده ولی همین ی بار که گفتم ...اینطوری شد که الان توضیح دادم...

میگم من خودم شخصا اگر برگردم ی سری کار که کردمو نمیکردم و نوجوون واقعا نمیدونه ی سری چیزا چقدر مضر و بده بعدا میفهمه میگه ای کاش میدونستم نمیکردم...اره ولی کلا چشم نمیگم اره بهتره اینجوری

دختر خاله م میگه برای من که عادی این چیزا به نظرم اوکی هست اون اثلا مذهبی نیست و از مذهبیا هم بدش می ...

قربونت برم 

پسر خالتم تو یه سنی هست که خیلی کنجکاوه 

اگه پدر مادرش متوجه میشدن و روی رفتارش نظارت میکردن بهتر بود 

چون هرچقدرم شما تذکر بدی بهش فایده ای نداره

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم پسر خالتم تو یه سنی هست که خیلی کنجکاوه اگه پدر مادرش متوجه میشدن و روی رفتارش نظارت میکر ...

چشم

پست قبلی اثلا نوشتم اشتباه تایپی بود اصلا منظورم بود 😅دستم اشتباه خوده بود رو کناریش..

چشمپست قبلی اثلا نوشتم اشتباه تایپی بود اصلا منظورم بود 😅دستم اشتباه خوده بود رو کناریش..

چشمتون روشن عزیزم❤️🌼

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻