2777
2789
عنوان

مذهبیا بیایید

109 بازدید | 18 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید من به پسرخاله م که ازم کوچیکتر هست یک صحبتی کردم که الان

احساس میکنم خودم رو کوچیک کردم با حرفی که زدم چون بیشتر گارد گرفت و بعضا بارفتارش به من این حس رو منتقل میکنه که ،بنده احمقم..

ایشون پی اس بازی میکنن و بازی gta رو باز کردند و یک خانم برهنه(تقریبا برهنه ... اما حقیقتا ۹۰ درصد برهنه)روی تلویزیون باز شد...من برای اینکه حرفم اثر کنه گفتم،حسین مامانت ناراحت میشه اینارو میبینی...

بعد از اون به بعد همش جلو بنده تیکه میان که من خواهرم نمیزاره هرچیزیو ببینم و فلان..

حقیقتا بنده یک مدتی که کوچکتر بودم و مذهبی نبودم،فیلم هالیوودی میدیدم با دخترخاله م(خواهر ایشون) بعد اینکه بزرگ شدم،تازه فهمیدم چه کردم.توبه کردم.کنار گذاشتم.و دلسوزی میکنم واسه پسرخالهم مثل راهی هست که رفتم وحالا نمیخوام اونم بره...

ولی راستش رو بخواید چون من اینجوری گفتم هم باهام سرد شدن هم من و احمق فرض میکنن و نگاه تحقیر آمیز دارن...نمیدونم کارمن مشکل داشته شاید 

یا چی شما تجربه خودتون چی هست تجربه این مدلی دارید؟

پسرخاله م کلاس ۷امه دختر خاله م ۲۶سالشه

خودتم داری میگی بازیه بازی

چقدر عقاید بعضیاتون عجیبه

البته با احترام

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻

همیشه حد خودتون رو‌نگه دارید و سعی کنید واسه بقیه آدمها درمورد چیزی نظر ندید 

شما مسئول تربیت اونها نیستین خودشون پدرو مادر دارن 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ول کن اصلا نخواه کسی رو به راه راست هدایت کنی

کاری که قبلا کردی اشتباه بوده دیگه به اینم گوشزد کردی اصلا بزار بیفته تو چاه

پسرا تو این سن خیلی پررو هستن و هرچی بگی برعکسشو میکنن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بازیه جالبی نیست و روی ذهن بچه تاثیر گذاره بشدت(اصلا مذهبی نیستم)

خانوادش باید جلوگیری کنن و نزارن بازی کنه بچشون باید کنترل گر باشن تو‌این مورد

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻

بازخورد منفی دادی بهش حرف بدی هم نگفتی  ، عیب نداره بذار هر جور میخواد فکر کنه اون مقاومت می‌کنه ولی خودش به این موضوع فکر می‌کنه حداقل می‌فهمه که همچین چیزایی رو توی جمع نباید پخش کنه ، فکرت رو مشغول نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

درسته قبول دارم حرفتونوشما گفتین بازیه مگه چیه من جواب اینو دادم🌹

❤️😘

خب بازیه چه فرقی داره تصویر بد بده

بزار خانوادش بهش تذکر بدن به نظرم خودتو درگیر نکن