2821
2789
عنوان

اجازه گرفتن

449 بازدید | 55 پست

۱۹ سالمه از بیرون میرفتم خونه تو مسیر یک اکسسوری فروشی بود زنگ زدم از مامانم اجازه بگیرم ک برم ببینم اکسسوری هاشو 

مامانم واسه دفعه دوم گفت ن 

گفتم فقط میخوام ببینم گفت ن 

منم گفتم واست متاسفم و قطع کردم 

از بچگی برخلاف بقیه واسه آب خوردن اجازه گرفتم چون کنترلگرن هیچوقت یواشکی کاری نکردم و همیشه صادق بودم باهاشون 

اما مامانم همیشه تهمت بهم زد همیشه به چشم دخترای خراب بهم نگاه کرد و بهم گفت پتیاره

میگه تا وقتی تو خونه منی باااااید اجازه بگیری 

بعدم کلی منت خرجی ک میکنه رو گذاشت 

من به خاطر منت هاشون اصلا خرجی ندارم فقط برای درسم ک چیزی میگیره منت میزاره حتی واس کتابایی ک ۴ سال پیش خریده 

به نظرتون چیکار کنم 

دیگه اجازه نگیر .خودت برو سرکار 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار پاره وقت جور کن برای خودت

دنبال درآمد باش..

و اینکه...

ازت توضیح هم میخواد بابت کارهایی که میکنی؟!

مثلا بخواد براش تعریف کنی؟!

ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘

اصلا نیازی به اجازه نیست 

شما خودتون عاقل و بالغ هستین 

قطعا خوب و بد تشخیص میدین 

در کل جواب هر اجازه ای 👈خیر هست 

هیچوقت از هیچکس اجازه نگیرین 

برای مادرتون متاسفم

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

دیگه اجازه نگیر .خودت برو سرکار

مشکل منم همینه من کنکور دارم و حتی اجازه کار کردن هم ندارم 

خودشون هم پولی بهم نمیدن چون میخوان رو چیز هایی ک میگیرم کنترل داشته باشن 

منم درخواست پول نمیکنم چون واقعا بدم میاد 

کار پاره وقت جور کن برای خودتدنبال درآمد باش..و اینکه...ازت توضیح هم میخواد بابت کارهایی که میکنی؟!م ...

اره بابا انقدر بهم شک میکنه باید توضیح بدم 

اینجوری کارا واقعا بگیر نگیر داره کاش بتونم 

اصلا نیازی به اجازه نیست شما خودتون عاقل و بالغ هستین قطعا خوب و بد تشخیص میدین در کل جواب هر اجازه ...

از بچگی این کارو کردم 

وقتی اجازه نمیگیرم و سرخود کاری میکنم احساس گناه میکنم 

دیگه اینجا ایرانه امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشی که نجات پیدا کنی

🤦‍♀️😂اهلش نیستم احساس میکنم از چاله در میای میوفتی تو چاله 

اونجوری باید از یکی دیگ اجازه بگیری باز 

مشکل منم همینه من کنکور دارم و حتی اجازه کار کردن هم ندارم خودشون هم پولی بهم نمیدن چون میخوان رو چی ...

وات .هوووف 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو