2777
2789
عنوان

اجازه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست
اره بابا انقدر بهم شک میکنه باید توضیح بدم اینجوری کارا واقعا بگیر نگیر داره کاش بتونم

خب

اوکی

پس با همین روش دیوونه‌اش کن..

از راه میای میشینی جلوش با آرامش..

جزئی ترین چیزها رو میگی...

انقدر پشت سر هم میگی..

اصلا دنبالش میکنی که فقط حرف بزنی..

تا دیگه خودش خسته بشه، بهت بگه بسه، نگو..

ولی تو بازم میگی:)

شیما کاتوزیان رو میشناسی؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی این کارو کردم وقتی اجازه نمیگیرم و سرخود کاری میکنم احساس گناه میکنم

بچگی عزیزم فرق داره 

الان دیگه خانم شدین 

خودتون میدونین چه کاری درست و کدوم غلط هست 

اطلاع رسانی کنین نه اجازه 

خودتون برین ببینید اکسسوری

اگر پرسیدن بگین رفتم مغازه 

کلا هم یه جنس دیدن اطلاع دادن هم نمیخواد و خریدش

اعتماد بنفس داشته باش 

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خباوکیپس با همین روش دیوونه‌اش کن..از راه میای میشینی جلوش با آرامش..جزئی ترین چیزها رو میگی...انقدر ...

😂😂آره میشناسم ولی راجع به روابط با پدر و مادر ازش نشنیدم

مشکل منم همینه من کنکور دارم و حتی اجازه کار کردن هم ندارم خودشون هم پولی بهم نمیدن چون میخوان رو چی ...

وظبفه‌شونه بهت پول بدن..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بابام ک اصن تو باغ نیست

سیاست داشته باش گفت نه بگو باشه نگو متاسفم برات .

یه موقع که شرایط خوب بود بگو خیلی دلت میخواست بخری و اینا خودش نرم میشه دفه بعد بیشتر تحویل میگیره

لایک نکنید .توروخدا 
سیاست داشته باش گفت نه بگو باشه نگو متاسفم برات .یه موقع که شرایط خوب بود بگو خیلی دلت میخواست بخری ...

🤦‍♀️😂من خیلی ساده لوحم شما بگو ی ذره سیاست داشته باشم ندارم 

😂😂آره میشناسم ولی راجع به روابط با پدر و مادر ازش نشنیدم

یوتیوبش رو چک کن..

توو عنوان‌ها پیدا میکنی..

حالا یه مدت کاری که گفتم رو امتحان کن..

بببن از راه اومدی امون نمیدی...

میشینی بلانسبت شما مثل وروره جادو فقط حرف میزنی..

یه جوری که انگار خودت دوست داری که بگی..

ببین بعد یه مدت دیوونه میشه، ول میکنه🤣

اگه جواب نداد، بعد برو سراغ پلن B

که من خودم از شیما یاد گرفتم، انجام دادم، جواب داده

آره به نظرم باید همین کارو کرد تا الان زیادی صادق بودم ولی هیچوقت قدرمو ندونستن

دقیقا 

من قبلا میخواستم برم سرویس میگفتم ولی دوساله ازشون خیلی فاصله گرفتم 

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

🤦‍♀️😂اهلش نیستم احساس میکنم از چاله در میای میوفتی تو چاله اونجوری باید از یکی دیگ اجازه بگیری باز

خاله من بخاطر همین فرار از خونه و حرف مردم که بعداً نکن ترشیده ازدواج کرد الان اوضاع خیلی خوبی داره خودش خیلی راضیه منتها با شوهرش بسته بود که من آزادم و نمیتونی زور بگی.

اره خب ... ولی همینجوری منت میزارن چه برسه پول هم بدن🗿

ببین به هر زوری شده، کنکورت که تموم شد، برو دنبال کار..

تا زمانی که به درآمد نرسی، همینه..

ولی تا اون موقع لزومی نداره قانع باشی..

اونها وظیفشونه که پول بدن

و اتفاقا 

از یه جا به بعد تو هر چی بیشتر درخواست کنی، اونا بیشتر شل میکنن و کمتر منت میذارن..

یجورایی شرطی بارشون بیار، که هر چی بیشتر منت بذارن، بیشتر خرج میکنی، و هر چی کمتر منت بذارن، خب تو هم کمتر خرج میکنی:)