2777
2789
عنوان

چرا قدیم جهان سیاه و سفید بوده

243 بازدید | 29 پست

خیلی عجیبه واقعا حکمتش چیه؟ با اینکه دوست دارم جهان قدیم سیاه سفید رو تجربه کنم ولی خب واقعا رنگی یه چیز دیگه‌س‌. فکر کن قدیما نه صورتی می‌دونستن چیه نه گل قرمز رو درک می‌کردن.

نمی‌دونم از یه طرف صفا و صمیمیت قدیمیا رو دوست دارم و از یه طرف امکانات کم و جهان سیاه و سفید نقطه ضعفشونه. 

راستی کسی می‌دونه دقیقا جهان از کی رنگی شد و دلیلش چیه؟ یکدفعه اومد تو ذهنم. جالبه تو اینترنتم نبود انگار برای کسی این موضوع به این بزرگی، مهم نیست. البته حق می‌دم مشکلای اقتصادی و‌... باعث می‌شه مردم دنبال حقایق جهان نرن و حوصله نکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل قرمز رو درک نمیکردن؟!😂 اون تلویزیون بوده که سیاه سفید بوده 

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

کی میگه سیاه سفید بوده او تلویزیون بود که رنگی نشده بود وتو فکر میکنی اون زمان هم سیاه سفید بود وگرنه همه چیز همین جوریه که الان میبینم بوده از اولش هم رنگی بوده 

به چه چیزایی فکر میکنیدا

کی میگه سیاه سفید بوده او تلویزیون بود که رنگی نشده بود وتو فکر میکنی اون زمان هم سیاه سفید بود وگرن ...

خب شما که سفر زمان نرفتی ببینی رنگی میدیدن که. ما تنها اطلاعاتی که ازشون داریم همین فیلما هست که همشون بلا استثنا سیاه و سفیدن. بعدشم شما میگی تلویزیون رنگی نشده بود چه استدلال مسخره‌ایه! خب دلیل نمیشه تو ایران بودین پیشرفت کم بوده یا شاید وضعتون خوب نبوده تلویزیون رنگی نداشتین خارجی ها که داشتن اونا هم سیاه و سفیده 

تلویزیون سیا سفید بوده نه جهان

😮‍💨خسته شدم... لطفا فکر کنید. این قضیه مربوط به ایران نبوده فقط که اینو میگین. خارجی ها هم که بهترین تلویزیونا رو دارن باز همه فیلمای قدیمشون سیاه و سفیده

خب شما که سفر زمان نرفتی ببینی رنگی میدیدن که. ما تنها اطلاعاتی که ازشون داریم همین فیلما هست که همش ...

وای خدا به دور چند سالته شما مامان بزرگی بابا بزرگی کسی که قدیمی باشه رو نداری ازش بپرسی

بله تلویزیون از اولش هم سیاه سفید بوده ایران و خارج هم نداشت فیلم رنگی کردنش رو هم جشن گرفتن برو سرچ کن ببین اگرم باز نفهمیدی منتظر باش مدرسه رفتی بهت میگن