نیکونام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5803 عنوان بنظرتون بچم لوزه داره عکس 43 بازدید | 6 پست اون گوشته ته گلوش در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌 1404/08/10 | 01:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکونام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5803 همه دارن دیگه اینکه لازم باشه عمل کنه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
نیکونام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5803 تو عکس که طبیعیه میدونی چون پسرم سنگ لوزه داره همیشه ته گلوشو چک میکنم، امروز تب و لرز کرد اسهال و استفراق ، بعد الان بزاق دهنش زیاد شده، ته گلوشو چک کردم متوجه شدم اون گوشت اضافه شده، تا الان نداشت در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
۲۵۱۸ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4334 میدونی چون پسرم سنگ لوزه داره همیشه ته گلوشو چک میکنم، امروز تب و لرز کرد اسهال و استفراق ، بعد الان ... خوب اشتباه میکنی دست نزن اون گوشت اضافه رو همه دارن بعد این عمل نمیخواد