بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ولی بستگی داره اگه واقعا میخوایش و میخوای کلا دستت باشه اونقد نیست ضررش عوض کن ولی اگه میخوای بذاری یه گوشه عوض نکن همونو نگه دار.
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
نه میخوام دستم کنم وگرنه سه سال کنارش گذاشته بودم نمیخواستم دستم کنم عوض نمیکردمش
خب عوض کن . پول نهایی میشه گرم طلا (هم وزن باشن همون میشه) منتهی به علاوه اجرت + هفت درصد سود ✓
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
اجرت کار رو بپرس معمولا بسته ب کار بین ۱۲ تا ۱۸ درصده. هر چی طلا ریز تر اجرتش بیشتر. الان مال تو یک گرمه اجرتش ۱۵ درصد نباید بیشتر باشه . کمترم باشه احتمالا . هفت درصدم سود مغازه دار.