2777
2789
عنوان

واقعا یه کمک نمیتونین بکنین😕

51 بازدید | 14 پست

یه کمک کوچیک میخوام اگه میدونین ممنونتون میشم راهنماییم کنین 

یه انگشتر مردونه دارم یه گرم 

میخوام به جاش انگشتر زنونه بگیرم 

ضرر میکنم؟

تاحالا طلا عوض نکردم بلد نیستم نمیدونم چقدر کم میکنن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگشتر رو مثلا ده تومن برمیدارن انگشتر جدید حتی اگه همون یک گرمم باشه باید سر بدی بخاطر اجرت و مالیات 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

اره ولی بستگی داره اگه واقعا میخوایش و میخوای کلا دستت باشه اونقد نیست ضررش  عوض کن ولی اگه میخوای بذاری یه گوشه عوض نکن همونو نگه دار. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اره ولی بستگی داره اگه واقعا میخوایش و میخوای کلا دستت باشه اونقد نیست ضررش عوض کن ولی اگه میخوای ب ...

نه میخوام دستم کنم 

وگرنه سه سال کنارش گذاشته بودم نمیخواستم دستم کنم عوض نمیکردمش

نه میخوام دستم کنم وگرنه سه سال کنارش گذاشته بودم نمیخواستم دستم کنم عوض نمیکردمش

خب عوض کن . پول نهایی میشه گرم طلا (هم وزن باشن همون میشه) منتهی به علاوه اجرت + هفت درصد سود ✓ 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اجرت و سود حدودی میدونین چقدر میشه

اجرت کار رو بپرس معمولا بسته ب کار بین ۱۲ تا ۱۸ درصده. هر چی طلا ریز تر اجرتش بیشتر. الان مال تو یک گرمه اجرتش ۱۵ درصد نباید بیشتر باشه . کمترم باشه احتمالا . هفت درصدم سود مغازه دار. 

چقدر باید بالاش بزارم مثلا

بستگی به اجرت و مالیات کاری که برمیداری داره ممکنه وزنشم از طلایی که میدی سنگین تر باشه ده تومن اینا لازم باشه بزاری

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید