2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه اوه عزيزم مشاور حق داشته ك گفته طلاق

تو فك كن با اين اوصاف ك گفتي بعد بري با مادرشوهره زندگي هم بكني

اصلا از ازدواجت چيزي نميفهمي

ببخشيد همش بايد مثل كوزت كارهاي مادرشو انجام بدي

اخرم مادر و پسر جايي خاستن برن لطف كنن تو رو هم صندلي عقب بنشونن ببرن

شوهرت زن نميخواسته ك پرستار ميخواسته

وگرن اگه ازدواج كرده اينهمه چسبيدن ب مادر معني نداره

وا خب این یعنی اینکه اصلا هواتو نداره..اینجوری تو میشی یک نفر جلوی یه لشکر

میگه اونا شعورشون بیشتر از این نیست تو ب اونا کاری نداشته باش من نمیتونم کاری کنمشون

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

وااا پدرشوهر نداری مگه؟؟.شوهرت تک پسره؟؟؟

اینجور که تو میگی مامانش خیلی روش تاثیر داره و شوهرتم منطقی نیست و طرف مامانشه،،، الان که عقدبسته ای یه تصمیم اساسی بگیر، نذار با یه بچه بفکر طلاق بیفتی، والا من هرکسی رو دیدم تو دوست و اشنا که تو عقدبستگی نسبت به ادامه زندگی دچار شک شده بود ولی پیش خودش فکرکرده بود که درست میشه و ادامه داده بود، الان با چنتا بچه دیگه نمیتونن حرف از جدایی بزنن و دارن میسوزن و میسازن، اگر مشکل جدی در شوهرت دیدی دتو عقدبستگی زودتر پیش مشاور برو، و عروسی ذو یکمقدار عقب بنداز، اگر درست بشو نبود شوهرت یا نیومد مشاوره قطعا ازش جداشو. دوران عقدبستگی دوره خوشیه،،، مشکلات جدی تر بعد ازدواج شروع میشه، عاقلانه فکرکن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

برای این ک بیاد خونه ما مامانش باید اجازه بده

مردی ک اینجوره یعنی هنوز وابسته خانوادشه...بعدازدواجم مطمئن باش هرکاری کنید اون دخالت میکنه چون شوهرت گوش ب حرفشه و اطاعتم میکنه...بنظرم بعد ازدواج دچار مشکل میشی الان تصمیم جدیتو بگیر

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
چجوری  دیگ چی کار کنم  این همه با ملاحظه ازش خواستم  میگه ن

عزیزم با این کار و ده سال پیش کردم الان دارم چوبش رو میخورم.مریضم کردن ناراحتی اعصاب و روان پیدا کردم.شما تکرارش نکن.حتی به قیمت جدا شدنت پیش برو.

[QUOTE=57358658]چجوری اخه[/Q تا حالا حرفی از جدایی پیشش زدی؟

خودش گفته میخوای طلاقت بدم 

من گفتم برو اقدام کن تا منم بیام 

س بار 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
خودش گفته میخوای طلاقت بدم  من گفتم برو اقدام کن تا منم بیام  س بار

طلاق بگیر عزیزم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خودش گفته میخوای طلاقت بدم  من گفتم برو اقدام کن تا منم بیام  س بار

خب پس اگه اینجوریه تو هم به طلاق جدی فکر کن وقتی اون نمیخواد به خاطر تو از خواسته های غیر منطقی خانواده ش بگذره نمیتونه مرد قابل اتکایی باشه

خدایا راضیم به رضای تو