2777
2789
مردی ک اینجوره یعنی هنوز وابسته خانوادشه...بعدازدواجم مطمئن باش هرکاری کنید اون دخالت میکنه چون شوهر ...

همش میگم خوب میشه 

خوب میشه 

هر روز ب این امید بیدار میشم ک امروز میگه خونه جدا میگیریم...... اما هیچ عوض نمیشه

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
بنظرم برو طبقه بالا زندگی کن، فوقش چندبار که دعوا کردید شوهرت مجبور میشه جابجا بشه

این مردی که میگه از اوناش نیست که کوتاه بیاد آخرش یه اعصاب داغون برای این بنده خدا میمونه و یه زندگی که شروع نشده باید تموم بشه

خدایا راضیم به رضای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم برو طبقه بالا زندگی کن، فوقش چندبار که دعوا کردید شوهرت مجبور میشه جابجا بشه

میگه میدونم ک سر سال نشده ب غلط کردن میفتم 

میدونم مامان اخلاق نداره 

اما نمیتونم مامانمه

همش میگم خوب میشه  خوب میشه  هر روز ب این امید بیدار میشم ک امروز میگه خونه جدا نمیگیریم ...

نه بابا تورو جان هرکی دوس داری ازاین فکرا نکن خواهر بدبخت منم تو عقدبستگی و حتی اوایل زندگی مشترک یه چیزایی از شوهرش دیده بود ولی ب روی خودش نمیاورد و تحمل میکرد، شوهرشم زیاد از حد غیرتی بود و گیرمیداد. خلاصه سرتو درد نیارم الان با دوتا بچه دارن طلاق میگیرن، ابجیم میگه دیگه نمیخام با احساسم تصمیم بگیرم.... ای کاش از همون عقدبستگی عاقلانه تصمیم میگرفت که الان نخاد این حرفو.بزنه، از طلاق نترس، بعدا بیشتر پشیمون میشی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خودش گفته میخوای طلاقت بدم  من گفتم برو اقدام کن تا منم بیام  س بار

یعنی اینقد حرف و نظر مادرش مهمه ک حتی حاظر طلاق بگیره...پس مطمئن باش بعد ازدواج کارت سخت تر میشه

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
س سنی نیست که دیگه امیدوار باشی تغییر کنه..پس اون خواهر و برادر چه وظیفه ای دارن در مقابل مادر؟& ...

خودش کاسه ی داغ تر از آش شده 

البته مادرش رو اون برادر هم سلطه داره با وجود این ک 50 سالشه  اون

به حق فاطمه زهرا خدا از خانواده شوهر من نگذره که الان من به این روز افتادم.خواهرم نکن

میترسم 

اگ. خودش اقدام کنه میرم برا طلاق ولی خودم میترسم