2777
2789
منم قرار نبود بیام خونه مادرشوهرم شوهرم میگف میدونم مامانم حرمتارو میشکته اخلاقش اله بله. نمیرم دوهف ...

میدونم ک. منم همین میشه اگ برم 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار ها ب خودکشی فکر کردم

وااااا چ کارا...خب طلاق بگیر شوهرت مثلا خاسته تورو با طلاق بترسونه تو هم عملیش کنه ک حالیش بشه کسی ک زن گرف دیگه نباید گوش ب فرمان مامای جونش باشه 

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

عزیزم اصلا قبول نکن که با مادرشوهرت تو یه ساختمان باشین حتی اگه پدرشوهر و مادر شوهرت فرشته باشن هر جوری شده صبر کن تا خونه جدا بگیرین شده اگرم مشکل مالی داره نمیتونه خونه بکیره صبر کن تا مشکل مالیش حل بشه حتی اگه عقدت طولانی بشه

عزیزم اصلا قبول نکن که با مادرشوهرت تو یه ساختمان باشین حتی اگه پدرشوهر و مادر شوهرت فرشته باشن هر ج ...

ما اصلا مشکل مالی نداریم 

شوهرم میگه هر موقع عروسی کنیم میریم اونجا و رو حرفش هم پافشاری میکنه

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
ما اصلا مشکل مالی نداریم  شوهرم میگه هر موقع عروسی کنیم میریم اونجا و رو حرفش هم پافشاری میکنه

اگه مشکل مالی ندارین که چه کاریه برین پیش اونا هد کسی ازدواج میکنه که مستقل باشه نه اینکه با پدرو مادر یکی دیگه زندگی کنه اینجوری که اگه آدم پیش مامان و بابای خودش باشه راحت تره

من نمیگم طلاق بگیر ولی اگه تحمل داری که دخالت هاشونو بپذیری که هیچی اما اگه از الان بریدی یه فکر دیگه بکن رفتن تو اون خونه همانا و دخالت اطرافیان همانا تمام اخبار خونت مخابره میشه پیش خانوادش و از اون طرف به کل فامیل برای من که اینجوری بود و من کاقعا پشیمونم که قبول کردم برم پیش خانواده شوهر زندگی کنم البته الانم با برادرشوهرم و خانومش زندگی میکنیم ولی اونا کاری به ما ندارن ولی پدر شوهرم حسابی به قصد کمک زندگیمو ریخت به هم