2777
2789

بعد تقریبا یکسال ده روز پیش نامزدی ما بهم خورد

الان ده روزی میشه

دلمو شکسته بود ازش سرد شده بودم منو از خودش رونده بود دیگه حرمتی بینمون نمونده بود

وقتی نامزدش بودم یه کادو بهم داده بود گفت اینو چند سال پیش خوشم اومد خریدم گفتم یه روز میدم به دختری که دوستش دارم

حالا راست و دروغ شو نمیدونم اینطوری گفته بود به من

الان دارمش اون کادو رو

دلم میخاد پسش بدم ولی نمیدونم چجوری 

به خواهرش پیام بدم بگم یه امانتی براتون میفرستم بدینش به آقا فلانی(نامزد سابقم)

توشم بنویسم این هدیه باشه برای کسی که یه روزی دوستش داشتی..برای من نبود

همه کادو هاشو رد کردم رفته ها

این رو دلم مونده که پسش بدم بده به دختری که بعدا دوسش داره یا زنش میشه

نظرتون چیه

اصلا هم به هیچ عنوان نمیخام برگردم اینم بگما

پسش بده ولی هیچی ننویس ....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم پس نده

درسته تو قصد برگشت نداری ولی اونا اینطور برداشت میکنن ک تو داری چراغ سبز نشون میدی

۲ کادو رو داده به دختری ک دوستش داشته ، اون زمان تورو دوست داشته . تمام 

دیگه قرار نیست کادو دست به دست بشه برسه به دختر بعدی

۳ شک نکن کادو رو نمیده ب دختر بعدی چون هروقت کادو رو ببینه یاد تو میوفته ‌. و حتما دوست نداره  دیگه تورو یادش بیاد

۴ رابطه ای تمام شده رو تمام کن ، سر هیچ موضوعی دوباره با ارتباط نداشته باش حتی در حد یک سوال کوچیک

اخه متوجه نمیشه چرا پسش دادمگیجه یذره

مهم نیست دنبال ثابت کردن چیزی نباش 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نکن نه پس بده نه بهش فکر کن

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱