2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 37 پست
ببخشید این حرف میزنم ولی طرف چطور روش میشه رابطه جنسی برقرار کنه با طرف🤦‍♀️😂😂

دقیقاااا😑

متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ازدواج فامیلی دوست نداشتم ولی الان میگم کاش شوهرم فامیلم بود . بکی از مزیت های ازدواج فامیلی این ...

همیشه نمیشه این مورد در نظر گرفت

چون همین مورد میتونه گاهی باعث اختلاف بشه

من مخالف صد ازدواج فامیلیم پسر داییم هم خواستگارم بود اگه باهاش ازدواج میکردم با خواهرم جاری میشدم😂

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

مخصوصا دخترعمو پسرعمو خیلی بده چون تقریبا هم خون هستند

اکثر بیماری هایی که از طریق ژنتیک به فرزندان منتقل میشه باعث عارضه مغزی جسمی میشه بیشتر از ازدواج دختر عمو پسر عمو هست 

چون تقریبا از لحاظ خونی مثل خواهر برادر هستن

ببخشید این حرف میزنم ولی طرف چطور روش میشه رابطه جنسی برقرار کنه با طرف🤦‍♀️😂😂

😂😂😂ب چ چیزایی فک میکنی

ولی من خودم برگردم عقب با اینکه شوهرم خوبه و برا ادم سنگ تموم میزاره ولی باغریبه ازدواج میکردم

خیلی از ادم انتظارای بیخود دارن تو عالم فامیلی

من با پسر خالم اردواج کردم و به نظرم بهترین کار رو کردم باهم اکی هم بودیم و نظر کن با تو متفاوت هست چون وقتی ازدواج میکتی اون حس قبل رو نداری و حس های جدیدی به هم پیدا میکنی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز