2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی😐

472 بازدید | 37 پست

امشب تو جمع خانوادگی فامیلی مادری بودم 

به پسر خالم یه لحظه نگاه کردم

بعد با خودم فکر کردم چطور بعضیا با فامیل یا پسر دایی پسر خالشون ازدواج میکنن

بقیه نمیدونم ولی برای من خیلی چندش عجیبه

اصلا آدم چطور میتونه عاشق پسر خالش بشه 

چون تو خانواده مادری پدری من هیچکس ازدواج فامیلی نکرده و تو خانوادمون هم مرسوم نیست 

(با احترام به همه کسایی که ازدواج فامیلی داشتن)

حرفم فقط یه نظره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا باهم خیلی راحتید ک این نظرو دا ی

من ازدواج فامیلی داشتم، تا قبل از اون فقط در حد سلان علیک ارتباط داشتیم واسه همین این حسو نداشتیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خب بعضی ها مخصوصا دوره ما با پسردایی پسرعموهامون صمیمی هستیم شوخی میکنیم میگیم میخندیم مثل برادرمونه

ولی قدیم تر ها اینطوری نبود ک.. باهمدیگر راحت نبودن ب اندازه الان مثلا مامان بابای منم ازدواج فامیلی داشتن

احتمالا باهم خیلی راحتید ک این نظرو دا یمن ازدواج فامیلی داشتم، تا قبل از اون فقط در حد سلان علیک ار ...

ما کلا خانوادگی خیلی راحتیم 

مثلا پسر خالم برام مثل داداشمه 

عین اینه با داداشت ازدواج کنی 

همونقدر چندش همونقدر مسخره 

والا خود پیامبر هم‌ گفته با فامیل ازدواج نکنید اونوقت یه عده ایرانی میگن عقد پسرعمو دختر عمورو تو آسمونا بستن😑

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠