2777
2789

خانمها من اصلا دید خوبی به بچه داشتن ندارم با اینکه بچه ها رو دوست دارم ولی دلم نمیخواد بچه داشته باشم از بارداری و زایمان و شب بیداری و مریضی و مدرسه بچه و همه این مشکلات خوشم نمیاد کلا هم فلسفه اضافه کردن یک انسان به این دنیای نامعلوم و خشن رو نمیفهمم. همسرم هم موافق بچه نیست اما سنم بالا رفته و یه کم دودل شدم اما هرچی به مزایاش فکر میکنم یه کم مثبت بشم بازم نمیشه. گفتم از شما هم نظر بخوام

ایا این دلنگرانی دایمی که برای خودتون ایجاد کردین راضی هستین؟ ایا بدون بچه زندگی راحت تر نیست؟ شاید هیجانش کمتر باشه اما اسوده تره نه؟

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم بچه دوس ندارم بارداری دوس دارما ولی بچه داشتن نه شوهرمم میگه هروقت موقعیت مال داشتیم یه دونه میاریم ولی الان نه

ولی من میگم حالا بچه نباشه چی میشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

هم سختی داره هم قشنگی 

فقط صبرتو ببر بالا 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
برعکس بچه خیلی به ادم انرژی میده,زندگی رو خیلی شیرین تر میکنه,اصلا زتدگی بدون بچه خیلی تکراری و خسته ...

اونهمه نگرانی که همش ذهن مادر رو تسخیر میکنه چی؟ ارزشش رو داره؟ احساس میکنم مادرها دیگه برای خودشون فکر نمیکنن و کلا مساله بچه و زندگیش و ایندش سایه میندازه رو مغز

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@

منن مثل شما هیچ تمایلی به بچه داشتن ندارم و هیچ اقدامی هم نکردم . همسرم هم فعلا نمیخواد . سخته 

خیلی سخته بارداری . زن حامله میبینم احساس بدی دارم همش فکر میکنم تو عذابن 

به دنیا بیاد نق نق گریه 

ریخت و پاش 

آی امروز مریض

آی امروز دندون در میاره هی تب میکنه هی نق میزنه 

یه روز واکسن داره 

یه روز باید ببریش تست بینایی فردا تست کوفت و زهرمار 

کلا خودت رو فراموش میکنی 

من هنوزربه این درجه از ایثار نرسیدم

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 
من خودمم بچه دوس ندارم بارداری دوس دارما ولی بچه داشتن نه شوهرمم میگه هروقت موقعیت مال داشتیم یه دون ...

واقعا بچه نباشه چی میشه؟

یه ادم بیاری تو این دنیا بعد بهت بگه چرا منو دنیا اوردی؟

واقعا بچه نباشه چی میشه؟ یه ادم بیاری تو این دنیا بعد بهت بگه چرا منو دنیا اوردی؟

اره بابا

میگن زندگی یکنواخت میشه حالا بشه

شما چندساله ازدواج کردی،؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
واقعا بچه نباشه چی میشه؟ یه ادم بیاری تو این دنیا بعد بهت بگه چرا منو دنیا اوردی؟

هیچی نمیشه اینهمه آدم بچه ندارن و سرشونو میذارن زمین بدون نگرانی میمیرن

بچه داشتن سخت ترین مسئولیت دنیاست

اگه واقعا دلت نمیخواد نیار هیچ اتفاقی نمیوفته

اونهمه نگرانی که همش ذهن مادر رو تسخیر میکنه چی؟ ارزشش رو داره؟ احساس میکنم مادرها دیگه برای خودشون ...

اره واقعا ارزش داره,سختی داره خوشی هم داره اما خوشیهاش خیلی بیشتره,ببین مثلا الان هنوز خوابه دوست دارم زودتر بیدار شه

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی

بدون بچه که نمیشه.حداقل باید یکی رو بیاری.

تا سنت بالاتر نرفته اقدام کن.

بچه که بیاد عشق و حوصله و صبرش هم پیدا میکنی.

من ادمی بودم توپ میزدن از خوابیدم نمیگذشتم.الان با صدای نفس کشیدن بچم از خواب بیدار میشم.

وقتی میگیری توبغلت انگار تمام دنیا رو داری.

به مزایای و خوبی هاش کار ندارم.فقط همین حس مادر بودن خیلی لذت بخشه.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

اگه نگاهت اينه بچه نيار ،  هدف از توالد نسل تكامله ، يعني تو يه ضعفها و ايراداتي داري كه از خانوادت به تو رسيده و اون ايرادها زندگيتو سخت و غم انگيز كرده ( توي بخشهايي از زندگي ) حالا فهميدي اونا اشتباه بوده ولي بخش زيادي از عمرت رو با اون ضعفها گذروندي و جاي جبران نيست ، حالا يه بچه مياري و اونو طوري پرورش ميدي كه اون ضعفها و اشتباهات توش نباشه ، اون بچه با كمترين اشتباهات و ضعفها بزرگ ميشه و انرژي اي رو كه داره ( ادماي سالمتر چه روحي و چه جسمي انرژيشون بيشتره ) صرف بهتر شدن دنيا ميكنه . البته اين نظر بندست ، حالا اگه به اين اعتقاد داري كه اصلا دنيا بهتر بشه كه چي بشه ، صد در صد بچه نيار ، اينكه زندگي بدون بچه نميشه و فلان چرا ميشه اما توي ذات هر انساني توالد نسل وجود داره و بالاخره توي سني ميزنه بيرون ، پس چه بهتر كه اون سن ، سن يائسگيه شما نباشه !