2777
2789
عنوان

میشه از مزایا و خوبی های بچه داری بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 165 پست
واقعا بچه نباشه چی میشه؟ یه ادم بیاری تو این دنیا بعد بهت بگه چرا منو دنیا اوردی؟

عزیزم اگه احساس میکنی بچت اینو بهت میگه خب واقعا نیاری بهتره ولی واقعا چرا یه نفر باید این حرف رو بزنه ممکنه خلا تو زندگیش باشه که این حس رو داشته باشه

دوست دارم دیوونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی کار خوبی میکنی که یه انسان بیچاره رو به این دنیای درب و داغون اضافه نمیکنی ، با این اوضاع نابسامان مملکت و قحطی و گرونی و خشکسالی بهترین کار همینه که بچه دار نشی .

من الان 1 هفتست بچم مریضه دوباربردمش دکتر تواین 1 هفته شاید 24 ساعت نخابیده باشم دیروزم تا ساعت 1 شب بیمارستان بچم بستری بود1 هفتست یه وعده درست غدا نخوردم دیشب تا ساعت 4 ونیم بالای سرش نشسته بودم که استفراغ نکنه بره توریه اش حاضرم خودم مریض بودم ولی بچم بهتربشه. همش استفراغ میکنه

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
بدون بچه که نمیشه.حداقل باید یکی رو بیاری. تا سنت بالاتر نرفته اقدام کن. بچه که بیاد عشق و حوصله و ...

دقیقا من اینقدر به خابم اهمیت میدادم الان 1 هفتست درست نخوابیدم ولی سلامتی بچم برام مهمتره

من که اصلا دوست ندارم به روزای قبل بچه دار شدن برگردم.میگم اون موقع ها من چطوری زندگی میکردم. من و شوهرم هر دو بعد به دنیا اومدن دخترمون اخلاق و رفتارمون کلی عوض شد و پخته شدیم. دیگه مواظبیم هر حرفی نزنیم هر کاری نکنیم چون دقیقا بچه ها مثل خود ما میشن.

من که اگه مثل زنای قدیم بودم و توان داشتم پنج شش تا میاوردم😁😁

شهدا شرمنده ایم 😢

من از مسئوليت اجباري نفرت دارم ! اينكه مجبورم بچه داري كنم واقعا خوشم نمياد اما خواهرانه ميگم بچه داشتن برام خيلي بهتر از نداشتنش بوده ، من كلا خيلي زود نااميد ميشدم توي زندگي ، الان دارم ياد ميگيرم كه زود نااميد نشم ، گاهي به بچم غذا ميدم نميخوره خيلي زود دلسرد ميشم و جمع ميكنم و حرص ميخورم ( چون ميدونم گشنه باشه همش شير ميخواد !) دو دقيقه ميگذره ميگم خودتو جمع كن ، يه بار ديگه امتحان كن ، ميارم تا تهش ميخوره ( كلا خيلي كم غذاست ) توي بچه داري يقين پيدا كردم پايان شب سياه سپيده ، يقين پيدا كردم از پس هر كاري بر ميام ، يقين پيدا كردم هر روز ميشه از صفر شروع كرد يقين پيدا كردم كنار بچه ميتونم تمام ضعفهاي خودم رو اصلاح كنم ، با بچه يه سري چيزاي پيش پا افتاده رو از دست ميدي اما عوضش چيزاي ارزشمندي گيرت مياد ، كلا مشكلات زياد بچه براي دو سال اوله زندگيه ، البته اگه خدا بهت رحم كنه اونم زياد سخت نميشه ، بچه ي من خيلييي بد قلقه

منن مثل شما هیچ تمایلی به بچه داشتن ندارم و هیچ اقدامی هم نکردم . همسرم هم فعلا نمیخواد . سخته  ...

فکر میکنی.ب  این شدت هم سخت نیس

مخصوصا دوران بارداری خیلییییییییییییییییی خوبه.من واقعا راحتم و اذیتم نشدم.

درضمن من قبلا اینطور فکرمیکردم شایدم بدتر .اما حالا ک تو موقعیتش هستم میبینم 100%اشتباه کردم.همه کارای بچه ای ک از وجود خودت و ثمره زندگیته واقعا لذت بخشه

خانمها نیمه پر لیوان رو ببینید.خنده های بچه با اون دو تا دندون پایینش.لباس ها ی خوشگلش.حرف زدنش.مامان صدا کردنش.مدرسه رفتنش و 20گرفتنش.ازدواج و لباس عروس یا داماد پوشیدنش.......

من الان 1 هفتست بچم مریضه دوباربردمش دکتر تواین 1 هفته شاید 24 ساعت نخابیده باشم دیروزم تا ساعت 1 شب ...

24 ساعت خابیده باشم

اگه میخواید بدونید زندگی بدون بچه چی میشه پدر و مادرتونا ، پدر شوهر مادرشوهرتونا، پدربزرگ مادربزرگاتونا، تو لحظات غم ، شادی، نیازمندی، مسافرت، تنهایی، عروسی و عقد و تولدو......‌‌ ، تنها و بدون فرزند واطرافیان تصور کنید اگه میپسندید به این رویه ادامه بدید اگه نه زود دست به کار بشید بلاخره هر کسی یه سلیقه ای داره

من کلا حوصله بچه نداشتم الآن هم حوصله بچه دیگران و اصلا ندارم و نمیتونم با بچه ها کنار بیام ولی ولی چنان وقت و انرژی و حوصله م رو خرج دخترم میکنم خودم تعجب میکنم. 

شهدا شرمنده ایم 😢
فکر میکنی.ب  این شدت هم سخت نیس مخصوصا دوران بارداری خیلییییییییییییییییی خوبه.من واقعا راحتم ...

عزیزه دلم خدا لرات حفظش کنه 

اما من متاسفانه اصلا امادگی دل کندن از وضعیت فعلیم رو ندارم

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 

من الان قدر زمان رو ميدونم ، قبلا يك ساعت رو به راحتي ميگذروندم و اصلا برام يه ساعت زمان با ارزشي نبود ، الان بچم ميخوابه يك ساعت وقت دارم ، تازه متوجه شدم يك ساعت يه عمره ! همه ي كارام رو توي يك ساعت انجام ميدم ، بعد يكساعت دوست دارم بچم بيدار شه ! با اينكه خيلي انرژي ازم ميگيره ، ببين من جز مادراي سخت گير هستم ، پيش بچه گوشي دستم نميگيرم تي وي روشن نميكنم ، همش بازي و شادي ، تا از خواب بيدار ميشه ميگه مامان شيرررر بازي شادي خوشحالم ! ولي الان راضيم ، تا يكسالگيش كه اصلااااا راضي نبودم كوليك و رفلاكس داشت منم كه بعد از يه زندگيه فوق العاده راحت يهو افتادم توي اون حجم از مسئوليت ، اگه كلا آدم مسئولي باشي ، بچه داري اصلا سخت نيست

من کلا حوصله بچه نداشتم الآن هم حوصله بچه دیگران و اصلا ندارم و نمیتونم با بچه ها کنار بیام ولی ولی ...

من فقط بچه ي خودم رو دوست دارم اما هر روز دوستاش رو جمع ميكنم خونه تا باهاشون بازي كنه اينكه تمام وقتش رو با بزرگسالا بگذرونه اصلا خوب نيست ، خيلي دوست دارم يكي ديگه بيارم اما واقعا ديگه توان جسميش رو ندارم ، تك فرزندي خيلييي بده ، بچه بايدددد بيشترين زمانش با همسناي خودش پر بشه ، ان شاالله از شير بگيرمش ميبرمش مهد