2777
2789
عنوان

میشه از مزایا و خوبی های بچه داری بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 165 پست
من فقط بچه ي خودم رو دوست دارم اما هر روز دوستاش رو جمع ميكنم خونه تا باهاشون بازي كنه اينكه تمام وق ...

منم پارک زیاد میبرم دختر عمه و دخترخاله هم داره خداروشکر. امسال هم کلاس نقاشی یا قرآن میخوام بفرستمش. آره واقعا بچه ها خوب نیست همش با بزرگترا در ارتباط باشن

شهدا شرمنده ایم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جونم برات بگه میشی عین این زنایه که بخودشون نمیرسن برای خودت نمیتونی وقت بذاری😊ازصبح تاشب کارت خدمت کردن میشه مثل من.مامان گشنمه مامان تشنمه مامان دستام کثیف شد بشور مامان چای بده مامان جیش دارم مامان بزن کارتون مامان بهم میوه بده مامان..😢😢

عزیزه دلم خدا لرات حفظش کنه  اما من متاسفانه اصلا امادگی دل کندن از وضعیت فعلیم رو ندارم

خانم گل

هیچ کس حق نداره شما رو مجبور به کاری کنه.و تا زمانیکه از ته دلت نخوای نمیتونی مادر موفقی باشی.

ان شاءالله بزودی امادگی پیدا کنی و تاپیک بزنی که میخوای مادر بشی.

خدا اونچه که ب صلاحته برات رقم بزنه.

من الان قدر زمان رو ميدونم ، قبلا يك ساعت رو به راحتي ميگذروندم و اصلا برام يه ساعت زمان با ارزشي نب ...

میشه بازم از تجربه هات بگی.مثل گوشی و تلویزیون ک میگفتین..

چون میخوام یادم بمونه ک بچه م رو عادت ندم ب این کارا

سلام دوستهای خوبم

همه چیز به اذن خدا هست ولی شما وسیله ای میشی که یکی رو از عدم خارج میکنه و بهش اجازه زندگی کردن،تصمیم گرفتن،غم،شادی و ناب ترین احساسات مثل عشق و بهش میدی

چرا به زندگی انقدر منفی نگاه میکنین؟؟؟؟؟

میتونی خودت عشق واقعی رو لمس کنی

با بزگ شدن فرزندت خودت هم پخته تر میشی

و از اون طرف فرزندت بهترین حسهارو با پدرو مادرش تجربه میکنه

به نظرم وقتی خدا بهت توانایی داده خودتو از موهبت مادر شدن محروم نکن

اما سعی کن مادر با انرژی مثبت باشی

بابا دلت پاک باشد. دل پاک باشد ، کافی است! نکته : آن کسی که تو را خلق کرده است، اگر فقط دل پاک کافی بود، فقط می‌گفت: «آمنوا» اینکه کنار «آمنوا» گفته: «آمَنُوا وَ عَمِلُوالصَّالِحات»، یعنی هم دلت پاک باشد،هم کارت
ههههه دلم براش تنگ شد فعلاااا

وااااااااااااااااای دختر دلم رفت.خداروشکر ک منم باردارم.ممنون هزاربار ممنون ک این  صحبتها رو کردی.خیلی دل گرم شدم.

خداروشکر ک منم دختر دارم.برج 5 تاریخ زایمان دارم.تا اونروز لحظه شماری میکنم.تا من و باباش تمام وقت و زندگیمون رو بذاریم

همین که بعد از کلی خستگی برمیگرده بهم میگه مامانی به اندازه همه لذتهای دنیا برام لذتبخشه. یا وقتی میاد صورتشو میچسبونه به صورت من... یا وقتی میخواد دوست داشتنشو بهم نشون بده دستامو میگیره و دندوناشو فشار میده به هم... یا وقتی نصف شب از خواب بیدار میشه و منو صدا میکنه کنارش تا دستمو بگیره و بخوابه... یا وقتی خودش با زبون خودش غذا میخواد... یا وقتی میرم دنبالش تو مهد منو میبینه و جیغ میزنه و میپره بغلم... یا وقتی جاییش درد میگیره خودشو فقط تو بغل من میندازه تا گریه کنه...

بچه جونه، نفسه، عشقه، بچه ندارم هنوز ولی از الان عاشقشم میخوام بخورمش😂 😂😂

چجوری دلتون میاد در مورد بچه اينجوري حرف بزنین؟ 

به نظر من بچه به زندگی امید میده، بهت هدف میده، آدم وقتی ی هدف بزرگ نداشته باشه زندگی پوچ و بی معناست تا کی میخواین پول و ماشین و خونه هدف زندگيتون باشه؟  بلاخره به این چیزا هم میرسین بعد دیگه هدفتون چیه؟  هیچی، تک و تنها بشینین و منتظر مرگ باشین. الان جوونین نگا نکنین ی عالمه. دوست و رفیق دارین دورتون شلوغه فردا اینا همه میرن و تنها میشین.

سر پیری و تنهایی بچه هاتون و نوه هاتون میان پیشتون چه حس خوبی آدم داره لذت میبری وقتی موفقیت هاشون رو میبینی، چقدر میخواین بچسبین به پول یکم از زندگی لذت ببرین. 

خب دیگه من از منبر بیام پایین ی جای دیگه سخنرانی دارم 😜😂😂😂

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
مزایا و خوبی ش فقط اینه که یه عشق به عشقات اضافه میشه❤ ولی حرفات درسته دردسرش زیاده ضمنن یه دونه هم ...

چرابچه دارنمیشدی؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اره بابا میگن زندگی یکنواخت میشه حالا بشه شما چندساله ازدواج کردی،؟

سه ساله ولیهفت سال هم نامزد و دوست

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
منن مثل شما هیچ تمایلی به بچه داشتن ندارم و هیچ اقدامی هم نکردم . همسرم هم فعلا نمیخواد . سخته  ...

مثل من

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@