2777
2789
عنوان

جنین کمک

108 بازدید | 11 پست

خواهش میکنم اگ تجربه داشتید کمک کنید

جنین ۵ هفته

قرص سایتوتک مصرف کردم از ساعت ۱ هردوساعت یکی پایین میداشتم و یکی زیرزبونی

از ساعت ۶ خونریزی شروع شد تا الان

جمعا ۸ تا استفاده کردم

ولی هنوز دفع نشده چیکار باید کنم چقدر زمان میبره

خیلی استرس دارم

اگه بیمارستان نری و کورتاژ نکنی تاصبح بلکه تافردا طول میکشه همراه بادردو خونریزی پس بهتره بری ببماریتان بگو خودت توخونه قرص خوردی کمکت میکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه بیمارستان نری و کورتاژ نکنی تاصبح بلکه تافردا طول میکشه همراه بادردو خونریزی پس بهتره بری ببماری ...

خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنه

دمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفعش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا توی خونه سقط میکنی؟؟؟

خب برو بیمارستان

کل بدنت رو عفونت میگیره

توی بیمارستان سقط نکنی هزارتا مریضی بعدش میگیری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنهدمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفع ...

تو با چندتا کاربری میای؟؟؟؟

حداقل اسم کاربری هات رو شبیه هم نزن لو نری بنده ی خدا

اسم دکتری که این حرفو زده رو بگو

اسمش چیه؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
تو با چندتا کاربری میای؟؟؟؟حداقل اسم کاربری هات رو شبیه هم نزن لو نری بنده ی خدااسم دکتری که این حرف ...

عزیزدلم این اولین اکانتیه ک میزنم.و همسرم نباید بفهمه داریم جدا میشیم ممکنه ازم شکایت بخاد بکنه

عزیزدلم این اولین اکانتیه ک میزنم.و همسرم نباید بفهمه داریم جدا میشیم ممکنه ازم شکایت بخاد بکنه

کل بدنت که عفونت بشه اون موقع میفهمه

حتی ممکنه برای همیشه  نازا بشی

هزار و یک مریضی و عفونت میاد سراغت

خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنهدمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفع ...

زعفرون غلیظ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون