mrymjan مدیر استارتر عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 14 عنوان جنین کمک 108 بازدید | 11 پست خواهش میکنم اگ تجربه داشتید کمک کنیدجنین ۵ هفتهقرص سایتوتک مصرف کردم از ساعت ۱ هردوساعت یکی پایین میداشتم و یکی زیرزبونیاز ساعت ۶ خونریزی شروع شد تا الانجمعا ۸ تا استفاده کردمولی هنوز دفع نشده چیکار باید کنم چقدر زمان میبرهخیلی استرس دارم 1404/08/07 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 23077 اگه بیمارستان نری و کورتاژ نکنی تاصبح بلکه تافردا طول میکشه همراه بادردو خونریزی پس بهتره بری ببماریتان بگو خودت توخونه قرص خوردی کمکت میکنن امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
mrymjan مدیر استارتر عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 14 اگه بیمارستان نری و کورتاژ نکنی تاصبح بلکه تافردا طول میکشه همراه بادردو خونریزی پس بهتره بری ببماری ... خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنهدمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفعش؟
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 7164 چرا توی خونه سقط میکنی؟؟؟خب برو بیمارستانکل بدنت رو عفونت میگیرهتوی بیمارستان سقط نکنی هزارتا مریضی بعدش میگیری زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 7164 خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنهدمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفع ... تو با چندتا کاربری میای؟؟؟؟حداقل اسم کاربری هات رو شبیه هم نزن لو نری بنده ی خدااسم دکتری که این حرفو زده رو بگواسمش چیه؟ زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
mrymjan مدیر استارتر عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 14 تو با چندتا کاربری میای؟؟؟؟حداقل اسم کاربری هات رو شبیه هم نزن لو نری بنده ی خدااسم دکتری که این حرف ... عزیزدلم این اولین اکانتیه ک میزنم.و همسرم نباید بفهمه داریم جدا میشیم ممکنه ازم شکایت بخاد بکنه
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 7164 عزیزدلم این اولین اکانتیه ک میزنم.و همسرم نباید بفهمه داریم جدا میشیم ممکنه ازم شکایت بخاد بکنه کل بدنت که عفونت بشه اون موقع میفهمهحتی ممکنه برای همیشه نازا بشیهزار و یک مریضی و عفونت میاد سراغت زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 23077 خود دکترم گف چون پنج هفتس با قرص دفع میشه و کورتاژ فقط بهت اسیب میزنهدمنوشی نیست بخورم کمک کنه ب دفع ... زعفرون غلیظ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
sarnevehst عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3975 عزیزم خودت سقط خواستی کنی یا جنین مشکل داشت ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
mrymjan مدیر استارتر عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 14 عزیزم خودت سقط خواستی کنی یا جنین مشکل داشت خودم خواستم چون تو مراحل جداییم و شرایطشو اصلا ندارم
sarnevehst عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3975 خودم خواستم چون تو مراحل جداییم و شرایطشو اصلا ندارم عزیزم منم یبار بادقرص هر کار کردم سقط نشد آخرش مجبور شدم بیمارستان بستری شم ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع