2777
2789

تو مسئله ازدواج و این حرفا! 

من قیافم اوکیه ولی دیه در حد دخترای اطرافم نیستم اونا واقعا جذابن....

حالام عاشق شدم بعد میگم نکنه به چشمش نیام؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگ دونفر باید همو بخوان

خب میگم من بخوام 

از کجا بفهمم اونم میخواد یا نه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بستگی به اون طرف داره که خوشش بیاد یا نه

ولی مردایی رو که دیدم زیبا هستن همسرشان معمولی به قول خودت علف یه دهن بزی شیرین اومده ولی خب بقیه فامیل و آدم ها ایراد گرفتن از همسرش 

بستگی به اون طرف داره که خوشش بیاد یا نهولی مردایی رو که دیدم زیبا هستن همسرشان معمولی به قول خودت ع ...

حس میکنم مردای خوشگل نارسیستن

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

حس میکنم مردای خوشگل نارسیستن

نمی‌دونم بستگی داره با یک نفر دوست بودم چشم آبی و خوشگل بود و متخصص بود ولی خودشیفته و از خودراضی نبود

الان با یک نفر دیگه تو رابطه هستم این چشم آبی هست و مهندس پولدار تر هست البته و قد بلند و استایل بهتر خودشیفته نیست ولی از خودش زیاد تعریف می‌کنه و اینکه دخترا چقدر دنبالش هستند 

نمی‌دونم بستگی داره با یک نفر دوست بودم چشم آبی و خوشگل بود و متخصص بود ولی خودشیفته و از خودراضی نب ...

عوو سیسی اینا رو از کجا پیدا کردی؟🤭🤭💕

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!