2777
2789

خواهرم ک گفتم فرار کرد تهشن با دوس پسرش ازدواح کرد 

بعد اون داداشم بشدت حالش بده افسردگی شدید گرفته بقیهمون خدا روشکر بهتریم‌

سرکارش هفته ای ۱بار میره  ماشینش تو حیاط خونه گرد و خاک زده ۱بار نیاورده بیرون 

باهاش حرف میزنی نمیفهمه یکی میاد فوری میره تو اتاقش درو میبینده مجرده ۲۶سالشه البته عقد بود 

خواهر نجسم باعث شد اون وزنش جدا شن 

کاش زنش بود همدش بود الان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرفبزنید ببینید مشکل جیه خب

مشاوره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخی،،اون فقط خودش میتونه به دادخودش برسه بگیدکتاب بخونه حالااگه خواستی بهت میگم چه کتابی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

زنش چقد بی معرفت بود روزای سخت تنهاش گذاشت

داستان ۲سال پیشه 

داداشم‌شک داشت جداشن یا ن اما خواهر نکبتم هی دل داداشمو سرد کرد و متقاعدش کرد طلاقش بدن 

یادمه ب خواهرم گفتم آهش تو رو میگیره 

زن بیچارش شب قبل از طلاق داداشمو دیده بود گریه کرده بود 

داداشم مردد شده بود بعد خواهر نکبتم ب داداشم گفت اون ی شب گریه کرده تو باید کل عمرتو گریه کنی 

داداشمم این خواهرمو خیلی خیلی دوس داشت حرفشو گوش میداد 

متقاعدش کرد طلاقش بده