2777
2789
عنوان

باردارشم

196 بازدید | 25 پست

سلام من18ساله بودم که حامله شدم در3ماهگی سقط کردم تنبلی تخمدان دارم گاهی اوقات لگنم درد میکنه الان 20سالمه بعضی دوستان میگن باردار شم چون مشکل دارم اما میگم سنم کمه ومشکلی پیش نمیاد ازیه طرف استرس دارم واینکه این چکاپی که همه میدن واس اینکه ببینن شرایط بارداری دارن یانه چی هست به نظرتون باردارشم

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

عزیزم بچه نیستی از اونور اگر بخوای بچه دوم و سوم بیاری نگران نیستی سنت بره بالا من 22 ازدواج کردم بچه اولم 28 ساله بودم و الان 35 سالم هست و برا بارداری دوم مشکل دارم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگر خودت فکر میکنی پختگیه زندگی متاهلی رو داری و میتونی الان بچه هم بزرگ کنی و تربیت درست انجام بدی چرا که نه؟ آدم هرچی سنش پایینتره راحتتره واسه بچه دار شدن و اعصاب بچه رو هم بیشتر داره

دوسال دیگه میگی تنبلی داری کلی عوارض سراغت میاد

موی زاید و چاقی دور شکم و...

الان طبیعی باردار شدن بهتره

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم اگر خودت فکر میکنی پختگیه زندگی متاهلی رو داری و میتونی الان بچه هم بزرگ کنی و تربیت درست انجا ...

والا من الانم اینارو دارم موی زاعد چاق شدم وافسرده

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

عزیزم ۲۰ سالته تا اقدام کنی و بچه دار بشی ۲۱ و ۲۲ میشه اتفاقا خیلی ام بموقع هستش

ماها اشتباه کردیم که توی ۳۰ سالگی تازه میخوایم بچه اولمونو بیاریم اونم با مصیبت 

دیگه حوصله خودمونم نداریم واسه حرف نخوردن داریم بچه دار میشیم.

معلوم نیست بچه هامون اگه تو سن و سال خودمون ازدواج کنن بتونیم اصلا عروسیشونو ببینیم. به نوه که امیدی نداریم 

همه چی وقت داره

شما بهترین کارو میکنی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
والا من الانم اینارو دارم موی زاعد چاق شدم وافسرده

پس زودتر بیار ۲سال دیگه کلیییی چاق میشی.من حسابی درگیر شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز