2777
2789
عنوان

باردارشم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس زودتر بیار ۲سال دیگه کلیییی چاق میشی.من حسابی درگیر شدم

ار باردار شم خوب میشه تنبلیم?

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
واقعا شمام تنبلی داری

بله. 

۳ماهه خداروشکر با دارو هایی که کلی هزینه های زیادی داشت درمون شدم

۳ماه پری منظم داشتم و تازه این ماه ۵ روز از موعدم گذشته و دوباره هم احتمال بارداری میدم هم احتمال برگشت تنبلی و هم احتمال کیست

یعنی فکر نکنم برزخ انقدر سخت باشه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
بله.  ۳ماهه خداروشکر با دارو هایی که کلی هزینه های زیادی داشت درمون شدم ۳ماه پری منظم داشتم و ...

اره خیلی حاله بدیه تنبلی تخمدان این قرصا هم عصبی کرده منو خسته شدم باشگاه هم میرم تا وزن کم می کنم یه زره ول می کنم بر میگرده

ار باردار شم خوب میشه تنبلیم?

تنبلیت سرجاشه

الان زودتر باردار میشی

تنبلی یعنی اینکه تخمدانت فولیکول درست درمون نمیسازه که تخمک آزاد کنه

فولیکولها نصفه نصفه تولید میشن و تخمک آزاد نمیکنن تا اینکه یه عالمه کیست ریز توی تخمدان آدم جمع میشه و کار کرد تخمدان رو مختل میکنه

حالا هرچی بیشتر زمان بگذره هر ماه یه فیلیکول نصفه به این تخمدان اضافه میشه.

حالا این وسطا بعضی وقتا یه تخمک هر ۲ یا ۳ ماه یکبار آزاد میشه که اقدام کنی اون میگیره دیگه.

تبلی عوارض زیادی داره امکان داره کیست هایی که ایجاد میکنه بترکه و آب آزاد شده از کیسه راه لوله های فالوپ رو مسدود کنه و حالا عکس رنگی و ...

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
تنبلیت سرجاشه الان زودتر باردار میشی تنبلی یعنی اینکه تخمدانت فولیکول درست درمون نمیسازه که تخمک آ ...

ممنون از راهنماییت😘

ممنون از راهنماییت😘

خواهش میکنم عزیزم

موفق باشی

چون درس نمیخونی اگه خوشبختی اقدام کن منم تنبلی داشتم گلوکوفاژ و متفورمین خوردم

داروخونه مبده این قرصارو بدون نسخه?