سلام عزیزم ببخشید من سایت نیومدم این دو روز که کامنتتون رو جواب بدم الان دیدم🩵
ببین عزیزم اگه واقعا حس میکنی اعتماد به نفستو گرفته و رو مخته و دوسش نداری حتما یه دکتر خوب اول انتخاب کن بعد عمل کن پشیمون نمیشی، البته چیزایی که دوس داری انجام بده دکتر واست رو حتما تو جلسه مشاوره و روز عمل دوباره به دکترت بگو مثلا من گفتم نیمه فانتزی باشه، سر بالا و خوکی اصلا نباشه، یه قوس ملایم داسته باشه، سوراخ های بینی از روبرو واضح معلوم نباشه، پره ها تا حد امکان جمع بشه و غضروفی که برای نوک بینیم استفاده بشه نوک گرد باشه ولی گرد کوچولو از نوک تیز بودن بدم میومد و اینکه تنفسم خیلی تاکیید کن به دکتر که اوکی باشه و در آخر چیزایی که خواستی به دکتر بگو حالا عکس مدلی چیزی خواستی بازم نشون بده بهشون و یا تو یه کاغد چیزایی که میخوای رو بنویس و با خودت ببر اتاق عمل و در آخر بگو دکتر با توجه به چیزی که به صورتم میاد و قشنگتر میشه همه ی این کار ها انجام بشه
و یه نکته که شاید بعدن پشیمون بشی به دکترت تاکیید کن خیلی فانتزی طور نباشه چون دنیا داره روبه نچرال بودن میره و یه چیزی بین فانتزی و طبیعی واست در بیاره
من خودم از مدل بینیم خیلی راضیم و اصلن هم تو چشم نیست که انگار عمل کردم بعضی ها که تازه منو میبینن متوجه میشن بعضی ها هم نه
تو انتخاب دکترم هم زیاد وسواس به خرج ندادم چندتا دکتر خوب انتخاب کردم و با دومین نفری که رفتم مشاوره ارتباط گرفتم و انگار یه حسی بهم گفت خوب میشه( با اینکه تو اینحور مسائل آدم وسواسی هستم و میترسیدم از نتیجه) ولی اینو بدون عمل بینی بعد از انتخاب دکتر همش شانسیه متاسفانه و خوب و بد در میاد
خلاصه اینا تجربیات من بود بازم با توجه به مدلی که خودت دوست داری قطعا بهترین تصمیم رو میگیری✨️🩵