2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

267 بازدید | 25 پست

سلام من دماغم گوشتیه

قوز نداره افتاده هم نیست اما خب چون چشمام کوچیکه بزرگی دماغ و کوچیکی چشمام یجوریه

سره دماغم گرده

خیلی دوست دارم عمل کنم و جمع و جورش کنم بنظرم استخون پل بینی میتونه ظریف بشه

اینجا کسی هست که بینی گوشتیشو عمل کرده و راضی باشه؟برگشت داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من راضی بودم فعلا که اوکیه برنگشته و اینکه بگم دکترتون خوب باشه قطعااا از بینی قبلیتون خیلی خیلی ...

من خیلیییی دوست دارم عمل کنم ولی میترسم یه حالت مصنوعی و بدی بگیره نمیدونن چطوری بگم ولی یسری بینیارو میبینم یجوری میشم خیلی بد عمل شدن

منم گوشتیم چون دیدم غضروف تحلیل میره دو دل شدم عمل کنم یا نه

منم سره این مسئله میترسم

میترسم بعد از چند سال قضروف تحلیل بره و بینی پانچ بشه اون موقع بالا 200 تومن فقط هزینه ترمیمه

من خیلیییی دوست دارم عمل کنم ولی میترسم یه حالت مصنوعی و بدی بگیره نمیدونن چطوری بگم ولی یسری بینیار ...

سلام عزیزم ببخشید من سایت نیومدم این دو روز که کامنتتون رو جواب بدم الان دیدم🩵

ببین عزیزم اگه واقعا حس میکنی اعتماد به نفستو گرفته و رو مخته و دوسش نداری حتما یه دکتر خوب اول انتخاب کن بعد عمل کن پشیمون نمیشی، البته چیزایی که دوس داری انجام بده دکتر واست رو حتما تو جلسه مشاوره و روز عمل دوباره به دکترت بگو مثلا من گفتم نیمه فانتزی باشه، سر بالا و خوکی اصلا نباشه، یه قوس ملایم داسته باشه، سوراخ های بینی از روبرو واضح معلوم نباشه، پره ها تا حد امکان جمع بشه و غضروفی که برای نوک بینیم استفاده بشه نوک گرد باشه ولی گرد کوچولو از نوک تیز بودن بدم میومد و اینکه تنفسم خیلی تاکیید کن به دکتر که اوکی باشه و در آخر چیزایی که خواستی به دکتر بگو حالا عکس مدلی چیزی خواستی بازم نشون بده بهشون و یا تو یه کاغد چیزایی که میخوای رو بنویس و با خودت ببر اتاق عمل و در آخر بگو دکتر با توجه به چیزی که به صورتم میاد و قشنگتر میشه همه ی این کار ها انجام بشه

و یه نکته که شاید بعدن پشیمون بشی به دکترت تاکیید کن خیلی فانتزی طور نباشه چون دنیا داره روبه نچرال بودن میره و یه چیزی بین فانتزی و طبیعی واست در بیاره

من خودم از مدل بینیم خیلی راضیم و اصلن هم تو چشم نیست که انگار عمل کردم بعضی ها که تازه منو میبینن متوجه میشن بعضی ها هم نه

تو انتخاب دکترم هم زیاد وسواس به خرج ندادم چندتا دکتر خوب انتخاب کردم و با دومین نفری که رفتم مشاوره ارتباط گرفتم و انگار یه حسی بهم گفت خوب میشه( با اینکه تو اینحور مسائل آدم وسواسی هستم و میترسیدم از نتیجه) ولی اینو بدون عمل بینی بعد از انتخاب دکتر همش شانسیه متاسفانه و خوب و بد در میاد

خلاصه اینا تجربیات من بود بازم با توجه به مدلی که خودت دوست داری قطعا بهترین تصمیم رو میگیری✨️🩵

من خیلیییی دوست دارم عمل کنم ولی میترسم یه حالت مصنوعی و بدی بگیره نمیدونن چطوری بگم ولی یسری بینیار ...

بازم رفتی مشاوره اگر به دکترت اعتماد کردی اول خواسته هات و مدلی که میخوای در بیاره و نکات رو بهش بگو ولی بازم آخر سر بگو بهش میسپرم دست خودتون چون فکر میکنم اونا بهتر از ما میدونن چی به صورتمون میاد و بهتر میشه

سلام عزیزم ببخشید من سایت نیومدم این دو روز که کامنتتون رو جواب بدم الان دیدم🩵ببین عزیزم اگه واقعا ...

این چه حرفیه دشمنت شرمنده💞

دستت درد نکنه واقعا راهنمایی خوبی بود

متاسفانه آره اعتماد بنفسمو به کلی گرفته چون چشمام کوچیکه و دماغم بزرگ خیلی صورتمو یجوری میکنه اما خب همیشه دوست داشتم عمل کنم

من یسری دماغایه بعد عملو دیدم که خیلی دراز بنظر میرسیدن و من کلا سره بینیم گرده اونم بزرگگگ برای همین میترسم اگه بخواد نوک دماغمو کوچیک کنه دراز بنظر برسه یا خیلی فاصله لب و دماغ کم بشه🥲

شما خودتون کدوم شهر و پیش کی عمل کردین؟

من تهران عمل کردم عزیزم

پیش الهه خرمی

ولی خب قطعا از ایشون بهترم هست اینجا دکتر منتها واقعا همه چی ممکنه شانسی و بسته به اون مراقبتی که خود آدم بعدش انجام میده باشه مثلا من برای معاینه بعد از عمل که رفتم یکی دو نفر اومده بودن که یکسال گذشته بود از عملشون و ناراضی بودن و بینی شون افتاده شده بود اونموقع خیلی ترسیدم

این چه حرفیه دشمنت شرمنده💞دستت درد نکنه واقعا راهنمایی خوبی بود متاسفانه آره اعتماد بنفسمو به کلی گ ...

قربونت عزیزم خواهش میکنم💕💕

دقیقا منم اعتماد به نفسمو خیلی گرفته بود و اصلا خودمو دوست نداشتم حتی دلم میخواست ماسک بزنم وقتی میرم بیرون در صورتی که الان که فکر میکنم میبینم واقعا شاید تو اون سن زیادی حساس بودم و به خودم سخت گرفتم اونقدرم بد نبودم😅شما هم قطعا همینی عزیزم

کاملا درکت میکنم منم همین نگرانی ها رو داشتم ، ببین هر جایی که رفتی کامل به دکتر بگو چیزایی که میخوای و حساسیت هاتو دقیقا منم میترسیدم از دراز شدن بینی و همین فاصله لبو بینی و بقیه ی چیزا... همه ی اینا رو کامل بگو به دکترت که دوست داری چجوری بشه و چجوری نشه بینیت با تاکیید بهش بگو که متناسب با صورتت در بیاره

من تهران عمل کردم عزیزمپیش الهه خرمیولی خب قطعا از ایشون بهترم هست اینجا دکتر منتها واقعا همه چی ممک ...

ولی من میترسم دماغم کج یا افتاده بشه🤦♀️

فک کنم اگه مراقبت مناسب نداشته باشی این اتفاق میوفته درسته؟

من پیش دکتر محمد ابراهیمی عمل کردم و خیلی راضیم. اصلا هم برگشت نداره

بعد میشه بپرسم کدوم شهر؟

کی عمل کردین و هزینش چقدر شد؟

من میترسم سوراخای دماغم از جلو معلوم بشن🥹😭