2777
2789
عنوان

سزارین در بیمارستان آبان

2791 بازدید | 15 پست

سلام.میخواستم بپرسم کسی تا حالا تو بیمارستات آبان خ کریمخان سزارین داشته؟  بیمارستانش قدیمیه و نسبت به ظاهر بیمارستان که به خصوص های درجه یک نمیخوره ارزون نیست؟ در مورد اسپاینال بی حسی از کمر تو این بیمارستان کسی اطلاعی داره؟

من میخواستم برم اونجا پیش دکتر افسانه قاسمی اما بعدش پشیمون شدم. خیلی پولکیه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتوت دکتر پولکیه؟ اخه تو این دور و زمونه دکتر غیر پولکی هم مگه هست.همشون اول هزینه ها را میگن

شما اطلاعاتی در مورد خود بیمارستان دارید؟ چون شنیدم تو اسپاینال مهمترین چیز دکتر بی حسی هست

منظورتوت دکتر پولکیه؟ اخه تو این دور و زمونه دکتر غیر پولکی هم مگه هست.همشون اول هزینه ها را میگن

۵ سال پیش گفت من خارج از هزینه بیمارستان ۶ میلیون میگیرم. اگه نداری نیا. منم بهم برخورد. خیلی ازش متنفر شدم. رفتم آرش اونوقتا خصوصی داشت. خیلی خوب بود دکترم. اصلا زیرمیزی هم نگرفت.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
سلام گلم لینک گپ مامانای 1397 رو گذاشتم تو این کانال چون تو تاپیک نمیشه لینک داد Bar1397

نميشه كه رفت توش؟؟؟؟

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻