2777
2789
عنوان

اذیت خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
اول راهی دختر جون. باید از الان حد و مرز رو تعیین کنی. پس فردا میخوای بری مسافرت با همسرت. اونا هم د ...

دقیقا خیلی سعی میکنم حد و مرز تعیین کنم از وقتی این رفتارا رو دیدم رفت و آمدم رو کمتر کردم ولی همسرم خیلی اصرار به شب موندن داره و من واقعا اذیت میشم چون تایم هایی که سرکاره من تو خونه با اینا تنهام🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیلی سعی میکنم حد و مرز تعیین کنم از وقتی این رفتارا رو دیدم رفت و آمدم رو کمتر کردم ولی همسرم ...

نه اصلا نمون. بگو راحت نیستم شب جایی بخوابم. 

اینجوری حتی زودتر خونه هم میگیره و جدا میشید 

خیلی دوسش داشتما ولی با زدن این حرفاش از چشمم افتاده

تازه داره شخصیت خودشو نشون میده. 

برادر شوهر من حسوده.

اولا با من سر یه میز نمیشست غذا بخوره 

چون فکر می کرد من داداشش رو ازش گرفتم 

هر موقع منو ببینه یجوری تعریف داداشش رو میکنه انگار من ترشیده بودم 🤣

تازه داره شخصیت خودشو نشون میده. برادر شوهر من حسوده.اولا با من سر یه میز نمیشست غذا بخوره چون فکر م ...

دقیقا به مرور زمان داره برام مشخص میشه که چ شخصیتی داره  هنوز هیچی نشده ب شوهرم میگ بچتون دختر باشه که بتونم به خودم وابستش کنم شبا پیشم بخوابه منم گفتم بچه فقط پیش پدر و مادرش میمونه بعد میگه خون عمش تو رگاشه منم گفتم خون باباش تو رگاشه که مادر شوهرم دید بحث داره بالا میگیره گفت اصل تربیت با مادره دیگ عمش هم شوهر می‌کنه می‌ره میگه نه من شوهر نمیکنم

دقیقا به مرور زمان داره برام مشخص میشه که چ شخصیتی داره هنوز هیچی نشده ب شوهرم میگ بچتون دختر باشه ...

اصلا اصلا باهاش کل کل نکن یجوری وانمود کن که اصلاً نمیشنویش 

باور کن اینجوری بیشتر حرصش میگیره. 

من میفهمم تو استرس آینده رو داری. اما هر موقع مثلا بچه دار شدی. 

اون موقع مصمم باش. همه چیز به موقع ش

بخدا چند شب پیشا گفت آره به داداشم گفتم می‌خوام فیلر لب بزنم عکس لبارو نشونش دادم گفت وای چه لبای خو ...

بهش میگفتی داداشت بس وسط زنا بوده در مورد مسایل زنانه زیاد نظر میده خوب نیست که ..یا کلا فکر کن ی احمق داره باخت حرف نمیزنه تو لزومن نباید جواب بدی