سلام خانوما من مدت کوتاهی که عقد هستم تو این مدت رابطه خوبی با خانواده همسرم دارم یعنی تیکه بنداز و اینا نیستن اما خیلی از خانومای دیگ جلوی همسرم تعریف میکنن
یا همسرم که یک شب خونه ما بود وقتی برگشتیم ابجیش گفت دیشب که داداشم خونه نبود همش فکر میکردم داره صدام میکنه بعد رفتم تو اتاق گریه کردم یا اینکه اره داداشم خیلی به ما وابسته است گفته نزدیک شما خونه میگیرم که من بعد یکسال تحمل کردن حرفاش چیزی به همسرم نگفتم ام اخیرا حرف بدتری زد که مجبور شدم به همسرم بگم و اونم بهش گفت اما بعد گفتم همسرم باز دیشب با من میگم اره داداشم خیلی وابسته به کنه دیدی وقتی میاد خونه شما هی پیام میدیم بهم؟منم عصبانی شدم ولی خودم رو کنترل کردم گفتم اره اتفاقا شبایی ک پیش هم نیستیم هم من هم داشت اصلا خیلی سخته برامون خوابیدن خیلی اذیت میشیم ولی حس میکنم از قصد اینارو میگم یا راجع به همسایشون میگ مگ جرات دارن بچه رو به خواهرش نشون ندن؟بچه اصلا ما خانواده پدرشه منم گفتم بچه خودش مادر داره نمیتونم بگیرم ازش دیگ نمیدونم و رفتاری کنم واقعا تحت فشارم
اول راهی دختر جون. باید از الان حد و مرز رو تعیین کنی. پس فردا میخوای بری مسافرت با همسرت. اونا هم د ...
دقیقا خیلی سعی میکنم حد و مرز تعیین کنم از وقتی این رفتارا رو دیدم رفت و آمدم رو کمتر کردم ولی همسرم خیلی اصرار به شب موندن داره و من واقعا اذیت میشم چون تایم هایی که سرکاره من تو خونه با اینا تنهام🤣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تازه داره شخصیت خودشو نشون میده. برادر شوهر من حسوده.اولا با من سر یه میز نمیشست غذا بخوره چون فکر م ...
دقیقا به مرور زمان داره برام مشخص میشه که چ شخصیتی داره هنوز هیچی نشده ب شوهرم میگ بچتون دختر باشه که بتونم به خودم وابستش کنم شبا پیشم بخوابه منم گفتم بچه فقط پیش پدر و مادرش میمونه بعد میگه خون عمش تو رگاشه منم گفتم خون باباش تو رگاشه که مادر شوهرم دید بحث داره بالا میگیره گفت اصل تربیت با مادره دیگ عمش هم شوهر میکنه میره میگه نه من شوهر نمیکنم