2777
2789
عنوان

من مرد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 110 پست
بیماره واقعااخه من چ خودشیرینی کردم

ب شما گفت اینارو؟؟؟ واقعا براش متاسفم دیدم داره توهین میکنه جوابش دادم یعنی چی زنی ک شوهر داره حق نداره بیاد سایت؟؟ چیکار کردی مگ قتل نکردی ک

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

صفحه ش بسته شد برگشته ب خانمه میگ چرا اینجایی داری با پسر حرف میزنی شوهر داری خجالت بکش فلان 😐😐 بع ...

عزیزدلم با من بودش 

خدایی برو کامنتا منو بخون 

من چ خود شیرینی کردم اخه

میگه بجه داری بیچاره بجه هات😒😐

یعنی چ صفحه ش بسته شد؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مستقل از چی باشم؟ اره شاید هدف چی مثلا.؟ چیز مهمی ندارم. فعلا که همسر ندارم ولی یه ماشین ساده برای ...

خانواده 

خونه خودت...

واقعاً دوست نداری یه ماشین اخرین مدل داشته باشی؟

یه خونه بزرگ...

حس میکنم ازدواج برا شما زوده...

به موقع میشه اونم 

عزیزدلم با من بودش خدایی برو کامنتا منو بخون من چ خود شیرینی کردم اخهمیگه بجه داری بیچاره بجه هات😒� ...

گزارش زدم من دیگ صفحه ش بالا نمیاد بی ادبی کرد بسته شد برگشت ب همه توهین کرد گفت گدا گشنه هستید  نی نی یار نظارت  کامل داره خب

ب شما گفت اینارو؟؟؟ واقعا براش متاسفم دیدم داره توهین میکنه جوابش دادم یعنی چی زنی ک شوهر داره حق ند ...

قربون درک و شعورت 🥰😘😘

آره با من بود در واقع شخصیت و شعور خودشو نمایش داد

خیلی ممنون جوابشو دادی😘😘

خانواده خونه خودت...واقعاً دوست نداری یه ماشین اخرین مدل داشته باشی؟یه خونه بزرگ...حس میکنم ازدواج ب ...

خودمم معتقدم زوده. به طرز عجیبی قانع ام. خودم فکر نکنم حتی اگر خیلی پول داشته باشم ماشین آخرین مدل بخرم. حقیقتش خونه هم داریم. اگر کسی باشه استفاده کنه شاید ولی در غیر این صورت نه

جواب ندی بدتر میشه نتونستم چیزی نگم اعصابم خورد کرد

امضاش و دیدی حتی از کمک کردن ب نيازمندان ناراحت میشه

یعنی در این فضوله

براش گزارش زدین یعنی حسابش تعلیق شد