2777
2789
عنوان

من مرد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 110 پست
من آدم ولخرجی نیستم و رسیدن به چیزایی که دوسشون دارم قطعا حس بدی نخواهد داشت

اهان. اره اونکه قطعا. من برنامه ای برای زندگیم ندارم همه چیز روتین شده حقوق میاد و هی جمع میشه هر روز میرم سرکار و برمیگردم زندگیم پوچ شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت ام نمیکشه اخه میگ گدا گشنه های بدبخت ب همه داره توهین میکنه

ولش کنین اعصاب خوردی نداره که دیگه ندیده تاحالا تو زندگیش دو نفر باهم چت کنن دست خودش نیست که

اهان. اره اونکه قطعا. من برنامه ای برای زندگیم ندارم همه چیز روتین شده حقوق میاد و هی جمع میشه هر رو ...

الان چیزی داره برا خودت؟

نمی‌خوای مستقل باشی؟

هدف تعیین کنید برای تلاش کنی شاید بهتر باشه

الان چیزی داره برا خودت؟نمی‌خوای مستقل باشی؟هدف تعیین کنید برای تلاش کنی شاید بهتر باشه

مستقل از چی باشم؟ 

اره شاید هدف چی مثلا.؟ چیز مهمی ندارم. فعلا که همسر ندارم  ولی یه ماشین ساده برای رفت و امد دارم. خواهرم میگه باید یکی بیاد جمعت کنه تا همه چیز خوب بشه. ولی من اعتقادی به این حرف ندارم

الان شما با کی بودی

صفحه ش بسته شد برگشته ب خانمه میگ چرا اینجایی داری با پسر حرف میزنی شوهر داری خجالت بکش فلان 😐😐

بعد برگشته ب اونهایی ک نظر دادن میگ شما گدا گشنه هستید دنبال کیف و ظرف هستید فلان