2821
2789
عنوان

من مرد هستم

1615 بازدید | 110 پست

من متاسفانه یه مشکلی دارم اونم اینه که ولخرجی زیاد دارم. دست خودم نیست دکتر هم رفتم مثلا وسایل نامربوط میخرم میندازم سطل اشغال. این کار یه لذت خاصی داره برام. شاید نوعی جنون باشه. 

بدبختی اینه که تنها هستم خواهرم حداقل برای ما بخر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روانشناس نمیتونه کمک‌ کنه خودت باید به راهی پیدا کنی مادر یا خواهرت نمیتونن پولان رو‌نگه دارم خرج نک ...

حقیقتش چرا. ولی به هرحال یه وقتایی که ندم بهشون پیش میاد. دوست دارم خودم بتونم مدریت کنم. 

همینکه پول دستتون اومد بدین طلا بخرین و بدین دست مادرتون ک بهتون نده. فقط ی مقدار ب اندازه خرج ماهانتون دستتون بمونه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

شما مشکلت اینه که رو خودت کنترل نداری

و افسارتو ول کردی😂

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

2824
2823
2791
2779
2792