2777
2789
حالا شوهر من اصلا واضي به اي وي اف نميشه ميگه همينطوري دكتر بريم تعيين جنسيت با روشهاي ديگه تلاشمون ...

خیلی خوبه که منم به همین اعتقاد دارم ولی تو مخ شوهر من نمیره کلافم کرده😥

خدایا شکرت بابت هدیه ای که دادی😍😙😙
من اصلا جای دیگه ای تحقیق نکردم اینجا چون تعریفش رو شنیدم فقط باهمینجا در ارتباط بودم 

اگه وضع مالیت خوبه همینجایی که همسرت گفته برو

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر رو جنسیت اصرار داری سعی کن از طریق تغذیه و روز تخمکگذاری و ... و بسپار به خدا انقدر اصرا ...

عزیزم منم گفتن دوست ندارم این کارو بکنم ولی به اسرارهای شوهرم قبول کردم حالا به اینم اعتقاد دارم که اگه خدا نخواد با هیچ روشی امکان پذیر نیست

حالا شوهر من اصلا واضي به اي وي اف نميشه ميگه همينطوري دكتر بريم تعيين جنسيت با روشهاي ديگه تلاشمون ...

برا دختر دار شدن با هر وعده غذایی دوغ و ماست بخورین به همین راحتی

این نیز بگذرد
اساتیر جان میشه لطف کنی بگی واسه بچه ی اولت چه کارهایی انجام دادی که نتیجه نگرفتی؟ شوهرت هم چک کردی؟ ...

تغذیه و روز تخمک گذاری رو انجام دادم نه شوهرمو چک نکردم

عزیزم منم گفتن دوست ندارم این کارو بکنم ولی به اسرارهای شوهرم قبول کردم حالا به اینم اعتقاد دارم که ...

با شوهرت حرف بزن خیلی

خوت یا بزرگترها

و البته تلاش هم بکنید ولی نه دست به دامن این جور روشهای مصنوعی شدن

شوهرم من هم خیلی جنسیت مهم بود براش

خانواده اش که دیگه داغون کردن منو از بس تیکه بارون میشدم (خواهرش مدام بهش پیام میداد فلان روش و فلان کار و ...)

ولی من قبول نکردم

طبیعی اقدام کردم البته یه سری چیزا که میگفتن خوبه خوردم و روز تخمک گذاری و ...

خدا رو شکر جنسیت همون شد که میخواستیم ولی برای اولی هم کردیم و نشد بسپار به خدا و با شوهرت حرف بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/504747/نحوه-استفاده-از-محلول-جوش-شیرین-قبل-اقدام

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

حالا انشالا که نتیجه بگیری، عزیزم من شرایطی که داری رو درک میکنم. گناه نیست اگه شوهرت هم میخواد، دوست داشتن که جرم نیست، تازه یه دختر نازم داری، پس ناشکری نکردی. اگه هزینش رو داری انجام بده، ای کاش من هم داشتم😢

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😉

https://www.google.com/search?client=tablet-android-lenovo&ei=LsTVWp7ALMK1sAfhyKW4AQ&q=شستشوی واژن دختردار شدت&oq=شستشوی واژن دختردار شدت&gs_l=mobile-gws-serp.3..0i22i30.113809.124065..125156...3....388.6425.2-24j2..........1..mobile-gws-wiz-serp.....3..0j41j0i131j0i67j0i10j33i160j0i13j33i22i29i30.0HaiOjsV+mM=

https://niniban.com/fa/news/62835/جادوی-سرکه-در-دختردار-شدن

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
با شوهرت حرف بزن خیلی خوت یا بزرگترها و البته تلاش هم بکنید ولی نه دست به دامن این جور روشهای مصنو ...

کلا اعتقادات من و شوهرم باهم خیلی فرق میکنه یه حرفایی میزنه که به خدا میترست از اینکه به حرفش گوش ندم و فردا پس فردا جنسیت دلخواهش نشه دیگه از سر نا چاری مجبور شدم قبول کنم

حالا انشالا که نتیجه بگیری، عزیزم من شرایطی که داری رو درک میکنم. گناه نیست اگه شوهرت هم میخواد، دوس ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله توهم به جنسیت دلخواهت برسی