2777
2789
کلا اعتقادات من و شوهرم باهم خیلی فرق میکنه یه حرفایی میزنه که به خدا میترست از اینکه به حرفش گوش ند ...

درکت میکنم

منم همین استرس رو داشتم که حالا من قبول نکردم و فردا جنسیت همون نشه یه عمر باید بشنوم که تقصیر تو بود و ...

کاملا درکت میکنم

حالا شوهرم به کنار خانواده دیوانه اش رو نمیشد تحمل کرد

به خدا توکل کن و هرکاری لازمه بکن ولی حتما خودت یا بزرگتر دیگه باهاش حرف بزنید که آروم بشه و کمی منطقی تر

خودتم استرس نداشته باش

استرس طول عمر اسپرمایی که باعث پسر شدن میشه رو در بدن زن کمتر میکنه و محیط رحم رو اسیدی میکنه 

ان شاء الله خدا صلاحتون رو توی خواسته اتون بدونه

ان شاء الله هر چی از خدا میخوایید بهتون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باید ای وی اف شم ..ولی از امپولاش میترسم..تو چ جور بچه داری و راضی ب ای وی اف شدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
انشاالله

حالا جدا از هزینه اش خودتم اذیت میشی یه ربع بیست دقیقه بیهوشی داری که تخمک بگیرن امپولاش من انجام دادم ivf ولی نه برای تعیین جنسیت شوهرت که اذیت نمیشه شما اذیت میشی

حالا جدا از هزینه اش خودتم اذیت میشی یه ربع بیست دقیقه بیهوشی داری که تخمک بگیرن امپولاش من انجام دا ...

روزی چنتا امپول داشتی..الان بارداری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حالا جدا از هزینه اش خودتم اذیت میشی یه ربع بیست دقیقه بیهوشی داری که تخمک بگیرن امپولاش من انجام دا ...

نتیجه گرفتین شما؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ای که دادی😍😙😙
[QUOTE=57288613]روزی چنتا امپول داشتی..الان بارداری[/Qمن سال 89اقدام کردم بار دوم دوقلو باردار شدم د ...

درد داش؟میترسم من