2777
2789
عنوان

هرجامیرم هی میگن حامله ای

180 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم میگه همه هی ازم میپرسن عروست حاملس ،رژیم بودم جشن عروسی که گرفتم دوباره رژیمم روول کردم چاق شدم حالایکسزه هی میگن حامله ای مخصوصامادرشوهرم دیوانم کرده هی میگه حامله ای بعدفکرمیکنه من دروغ میگم که حامله نیستم ومیخوام‌نگم بهشون به شوهرمم هی میگه شوهرم میگفت گفتم‌ حامله باشه مهنازبهتون میگیم دیگ چرانگیم بعدرومون میشه الان دروغ بگیم نه بعداگه دوماه دیگ معلوم شدنتونیم‌بگیم

چون خواهرشوهرم حامله بوده به هیچکس نگفته تا3ماه بعدش که دیک جنسیت بچه مشخص شدوفلان بعدش گفت فکرمیکنه منم نمیگم

لاغر کن

لابد خیلی چاقی که فکر میکنن حامله ای

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره با زبون بی زبونی بهت میگه باردار بشی😆

ترفند مادرشوهره...اینجوری میگه یوقت ناراحت نشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
لاغر کنلابد خیلی چاقی که فکر میکنن حامله ای

اتفاقاخیلی چاق نیستم خواهرشوهرم خیلی چاقه بعدبراهمون متوجه نمیشدیم که حاملس چون قبلشم خیلی چاق بود

ولی من لاغربودم رژیم گرفته‌بودم برای عروسیم بعدعروسی ول کردم رژیمم رویه دفعه وزن اضاف کردم یه چندکیلو وچاق شدم حالاچون چاق شدم میگن حامله ای

داره با زبون بی زبونی بهت میگه باردار بشی😆ترفند مادرشوهره...اینجوری میگه یوقت ناراحت نشی

اره بعدجالبه دوست داره حامله شم بعدبه شوخی دخترعمم گفتش انقدرمیگی حامله شه اگه بچش به دنیابیادبچشونگه میداری میگفت یه 10،20روزنگه میدارم اونام برگشتن بهش گفتن برای 10,20روزخودشوپاره کنه...

منم سه ماه باردارم به هیچکس نگفتم نمیدونم چرا دوست ندارم کسی بفهمه تا وقتی خودشون متوجه نشنن نمیخوام ...

اگه فکرمیکنی ذوق میکنن بگودیگه بچتم بزگ شده قلبش هم تشکیل شده زودگفتن هم خوب نیس تاوقتی قلب بچه تشکیل نشده  امانگفتنم خوب نیس هروندبرامن مهم نبوداخواهرشوههرم نگفتش همون موقع خودش بهم گفت بهش تبریک گفتم

منم دقیقا بعد عروسیم تو اینستا کلیپ تولدمو گذاشته بودم همه میگفتن حامله ست هرچی هم خانواده م میگفتن نیست باور نمی‌کردن 😂😂

البته مادرشوهرم از ترس همسرم جرات نداره بگه چون همسرم از بچه خیلی بدش میاد و به همه گفته نمی‌خواد اصلا بچه دار بشه