چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
هفتم دیگه مساله فقط دیکته نیست درست بار نیومده . ولی این کار از دست تو خارجه پدر ومادرت باید باهاش حرف بزنن . اگر بچه ای توی این سن نمیخواد درس بخونه و داره اذیت میکنه حرفی نیست نخونه ولی مساله اینه که نخونه میخواد چکار کنه بشینه توی خونه گوشی ببینه و سرویس بگیره ؟ اینه که نشدنیه . اگر نمیخواد درس بخونه باید بره کار کنه. وقتی پدر و مادرتون در این مورد سفت و سخت باشن و کوتاه نیان خودش بر میگرده سمت درس البته مشخصه که از اول کار خراب بوده وگرنه پسر کلاس هفتمی برای گرفتن موبایلش نباید جیغ بزنه 😐
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚