2777
2789
عنوان

09130058042

240 بازدید | 11 پست

سلام من بدلیل ریسک بالای سندروم آزمایش آمینو سنتز انجام دادم و جواب اولیه اومد و گفت بچه سالمه و پسره و بعد چند روز دیگه سونوی آنومالی انجام دادم و سونو گرافی گفت که جنین دختره با اطمینان بعد برای مطمئنی خودم دوباره جای دیگه سونو کردم که گفتن جنین دختره کسی بوده مشکل منو داشته؟بچشون سالم بوده و تشخیص کدوم براشون درست بوده؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
2
1
50%
2
1
50%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمنیو سنتز دقیق تره گلم

خیلی ببخشيد این مورد برای من پیش اومد ولی انشالله شما مثل من نیستی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وااای عنوانت فقط😑🤭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شماره کدوم بدبختی گذاشتی سایت نیست اینجا خیلی درارامش هستیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

معلومه چون سر در نمیاره از سایت و تاپیک زدن اینجوری تاپیک زده😐

وااا پس شماره گذاشته احساس میکنم از عمد گذاشته که همه بیان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره خواهرم بهش گفتن بچت مشکوکه و باید این ازمایش رو انجام بده قبلشم رفته بود سونو جنسیت رو دختر گفته بودن بعد تو اون آزمایشه گفتن بچت سالمه و جنسیتش هم پسره اتفاقا خواهرمم دوتا دختر داشت و کلی هم خوشحال شد و بعد یه هفته دوباره رفت سونو بهش گفتن بچت دختره. خواهرمم گفته ولی تو آزمایش بهم گفتن بچت سالمه و پسره. دکترسونوگرافی میگه خانم کاملا جنسیت بچت مشخصه و دختر هم هست و مطمئنم. بعد حالا خواهرم انقدرر نگران بود که یه وقت سالمم نباشه که خداروشکر بچه به دنیا اومد و سالمم بود جنسیت هم دختر شد