2777
2789
عنوان

09130058042

240 بازدید | 11 پست

سلام من بدلیل ریسک بالای سندروم آزمایش آمینو سنتز انجام دادم و جواب اولیه اومد و گفت بچه سالمه و پسره و بعد چند روز دیگه سونوی آنومالی انجام دادم و سونو گرافی گفت که جنین دختره با اطمینان بعد برای مطمئنی خودم دوباره جای دیگه سونو کردم که گفتن جنین دختره کسی بوده مشکل منو داشته؟بچشون سالم بوده و تشخیص کدوم براشون درست بوده؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
2
1
50%
2
1
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمنیو سنتز دقیق تره گلم

خیلی ببخشيد این مورد برای من پیش اومد ولی انشالله شما مثل من نیستی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وااای عنوانت فقط😑🤭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شماره کدوم بدبختی گذاشتی سایت نیست اینجا خیلی درارامش هستیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

معلومه چون سر در نمیاره از سایت و تاپیک زدن اینجوری تاپیک زده😐

وااا پس شماره گذاشته احساس میکنم از عمد گذاشته که همه بیان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره خواهرم بهش گفتن بچت مشکوکه و باید این ازمایش رو انجام بده قبلشم رفته بود سونو جنسیت رو دختر گفته بودن بعد تو اون آزمایشه گفتن بچت سالمه و جنسیتش هم پسره اتفاقا خواهرمم دوتا دختر داشت و کلی هم خوشحال شد و بعد یه هفته دوباره رفت سونو بهش گفتن بچت دختره. خواهرمم گفته ولی تو آزمایش بهم گفتن بچت سالمه و پسره. دکترسونوگرافی میگه خانم کاملا جنسیت بچت مشخصه و دختر هم هست و مطمئنم. بعد حالا خواهرم انقدرر نگران بود که یه وقت سالمم نباشه که خداروشکر بچه به دنیا اومد و سالمم بود جنسیت هم دختر شد