bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عنوان زشت شدم 92 بازدید | 19 پست پوستم کدر شده چند روزه و سیاه شدمصورتم اون جون رو نداره🥲 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1404/08/05 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1587 شاید نزدیک پریودتهیا خواب بهم ریخته یا قند و شیرینی زیاد خوردی
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2876 استرس اضطراب شدید داری ؟و شبا دیرمیخوابی ؟اگ اره علتش همینه ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 استرس اضطراب شدید داری ؟و شبا دیرمیخوابی ؟اگ اره علتش همینه اره شبا خوابم نمیبره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 شاید نزدیک پریودتهیا خواب بهم ریخته یا قند و شیرینی زیاد خوردی پریونم نامنظمه و خوابم هم نا منظم شیرینی هم اره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1587 پریونم نامنظمه و خوابم هم نا منظم شیرینی هم اره خب پس همونهبرای پریودت چرا پیگیر نمیشی؟یه دکتر زنان یا ماما برو سونوگرافی رحم و آزمایش هورمونی بنویسه برات
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 خب پس همونهبرای پریودت چرا پیگیر نمیشی؟یه دکتر زنان یا ماما برو سونوگرافی رحم و آزمایش هورمونی بنویس ... رفتم دکتر مشکلی نبود و قرص بهم داد خودم نشدم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 آب زیاد بخور در طول روز واقعا موثره اره میدونم ولی واقعا نمیتونم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 قرص چی؟ ال دی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1587 ال دی وا مگه متاهلی؟زیاد ال دی نخور اصلا خوب نیستنبلی تخمدان نداشتی ؟
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 وا مگه متاهلی؟زیاد ال دی نخور اصلا خوب نیستنبلی تخمدان نداشتی ؟ نه متاهل نیستم مگه خطر ناکه نمیدونم آزمایش دادم گفت مشکلی نداری گفتم پریودم نامنظم شده دیر میشم برام ال دی نوشته میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1587 نه متاهل نیستم مگه خطر ناکه نمیدونم آزمایش دادم گفت مشکلی نداری گفتم پریودم نامنظم شده دیر میشم برام ... نه خطرناک نیست کلا ال دی زیاد مثلا چندماه بخوری ممکنه رو تخمدان ها تاثیر بذارهسونوگرافی رحمننوشت؟
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 نه خطرناک نیست کلا ال دی زیاد مثلا چندماه بخوری ممکنه رو تخمدان ها تاثیر بذارهسونوگرافی رحمننوشت؟ فقط یه ازمایش گرفت میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️