2777
2789
عنوان

خونمون کوچک و هیچ کمد وکابینت نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 98 پست
میخوادخوبش بخره اخرش درد من این میگه شلخته درک نمکنه من دارم تحمل مکنم این وضعیت

لاقل چندتاسبد میوه بزرگ بخر رو هم بچین یه جوری سر کن تا بخره

باید زمان بدی به خودت که مثلا تا یه سال باید صبرکنم

من گفتم میرم تو خیابون جور منکم معنای بد داره انقدرخستت تم کرده گفتم که حرصش دربیاد. همبن. منو ...

کابینت دویست میلیون تومان .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن وانت لازممونه چیزی که تو داری ما نداریم .حیاط داری نداریم .ماکابینت داریم ولی فرقی با زندان نداره ...

اصلا بحث من نداشتن نیست من ناراحتم بناحق ب من میگه شلخته من خودم مریض شدم ب خاطر سختی های وحشتناک قبلی داغونم صدبار گفتم ابن حرف نزن من دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم حتی حاضرم بمیرم  

نه ممبرانبزن نت میاره

آره ممبرانو میدونم.. گفتم نزدن.. برا مامانمو میگم هایگلاس زدن.. میگه کمدم از همون کابینت میخوام، ممبرانو نمیخواد

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چرا کار مکنت پول نمیمونه

افغان هستید؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

لاقل چندتاسبد میوه بزرگ بخر رو هم بچین یه جوری سر کن تا بخرهباید زمان بدی به خودت که مثلا تا یه سال ...

گفته تو  دوماه دیگه میگیره  اصلا بحث من کابینت نیست بحث من این پول نداشتن اون و ب رخ نکشیدم او یکسره شلخته بودنمن و ب رخ مکشه

اصلا بحث من نداشتن نیست من ناراحتم بناحق ب من میگه شلخته من خودم مریض شدم ب خاطر سختی های وحشتناک قب ...

درکت میکنم .چون بابا مامانم هم میگفتند 

از دختر مردم میگفت چقدر خوبه تمبزه کابینت نداشتیم .

یک دونه سینک بود .

یک دونه سبد روش ظرف بزارم .

......یکم باهم بگردید تفریح برید .

نمون خونه اصلا .

کابینت گرفتیم کمد دیواری هم .

مردی که شلختس وسیله زیاد داره .

کابینت بزنه همون وسیله ها هست .

مشکل ریختن وسیله های همسرته .

کمی باهم برید تفریح .

شمال شهربازی نمون‌خونه .

پول هم جمع میکنید کم کم کابینت میزنی .

اعصابت بهم ریخت ‌وسیله های شوهرت بزار تو کارتون بزار تو حیاط.

روش مشمبا کلفت بکش

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

درکت میکنم .چون بابا مامانم هم میگفتند از دختر مردم میگفت چقدر خوبه تمبزه کابینت نداشتیم .یک دونه سی ...

تفریح نمیخوام خیلی وقته هیچی من وخوشحال نمکنه  هیچی نمیخوام  نخره اصلا فقط تنهاانتظاری دارم روان من دستکاری نکنه چون من ادم سابق نیستم شاید کاری دست خودم بدم حال من درک نمکنه تکرارنکنه